Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok vonzódni a nővéretek/húgotok pasijához?
Nekem csak egyszer volt, a nővérem volt olyan 19 éves amikor volt egy 23 éves barátja, én 17 voltam. Távolról rendesnek tűnt a srác
Egyszer eljött a nővéremhez, de senki nem volt itthon a családból csak én. Rám mászott, én meg nem akartam tőle semmit..
Noverem baratja atjott meglatogatni ot, de neki el kellett mennie kis idore de a fiu nem tudta ezt.
En bementem zuhanyozni es egyszer csak hallottam hogy csengetnek. Egy szal torulkozot magamratekertem es ajtot nyitottam. Ott allt a fiu es mondtam neki hogy 15 percen belul jon noverem es hogy varja meg bent a lakasba. En visszamentem zuhanyozni es rosz szokasom szerint nem vittem fehernemut, ezert egy lenge poloban es feszulos rovidnadragban jottem ki(amin keresztul tisztan latszodott hogy nincs rajtam bugyi). Igy atslisszoltam a fiu elott a szobamba. Ott vettem fehernemut es kijottem de a noverem nem jott meg haza. Ott tenferegtem es lattam hogy nagyon nez a fiu, hat leultem melle es mutogattam magam. Lattam hogy elvezi es mikor majdnem levetkoztem jott a noverem. Azota egysze szexchateltunk es annyi, meg kepcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!