Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat, mit szólna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat, mit szólna hozzá a pasi? L/18

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy pasi akivel beszelgetek már elég régóta ismerem régebben össze is akart jönni velem csak nekem nem kellett.Mostanába megint beszélünk.Járni nem akarok vele mert nem és kész szexre viszont jó lenne.Szerintetek mit szólna ha ezt felvetném?

2015. jún. 17. 11:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szórakoztak már eleget az én érzéseimmel is szal valahogy már nem tud érdekelni a fiúk amúgy se úgy fogják fel az ilyet mint a csajok.
2015. jún. 17. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez csak általánosítás!

Mint ahogy a nők nagy többsége sem gondolkodik úgy szerencsére mint te.

2015. jún. 17. 12:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, kislány! Ezzel a lépéssel gyakorlatilag egy eldobható tárgy, egy guminő szintjére degradálod magad. És ne hidd, hogy csak az ő szemében, mert az ilyennek híre megy. Aztán rinyálsz itt nekünk, hogy mindenkinek csak szexre kellesz.
2015. jún. 17. 13:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem rinyálnék mert így sincs másképp.Csak olyan akar kapcsolatot aki nem tetszik vagy ha tetszik is de a személyisége nem jön be.Akitől meg szerettem volna komolyabbat az guminőnek nézett ahogy te fogalmaztál.Innentől kezdve nem érdekelnek olyasmik hogy komoly kapcsolat,hűség stb.Az egész egy nagy elbaszás.
2015. jún. 17. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy mit szólna, szabad ember saját akarattal és döntésekkel. Ha hülye, akkor most megtanulja, hogy óvatosabb legyen.

18 évesen pedig még k"rva korán van kiégettnek lenni.

2015. jún. 17. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kéne így lehordani, hiszen tényleg nem tudjuk, hogy ezelőtt mi történt vele.

Én pedig azt javaslom, hogy tényleg nem így kéne ezt megoldani. Az embernek nagyon rosszul esnek a csalódások, de éppen ezek miatt kell erősnek maradni. Ha most belekezdesz egy szexkapcsolatba, akkor lehet, hogy egy ideig élvezed, de hamar rájössz, hogy az érzelem iszonyatosan fontos a szeretkezésnél, meg amúgy minden másnál. Az ember duális lény, test és lélek, de ebben az esetben neked így is csak a test maradna :/

2015. jún. 17. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Te sem tudod, én min mentem keresztül. Elítélem nagyon a gondolkodásodat. Fogalmad sincs semmiről, csak a saját vágyaid érdekelnek.
2015. jún. 17. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Kerülöd a fájdalmat, de van, amihez csak azon keresztül lehet eljutni. Ezzel a hozzáállással soha nem lett semmilyen kapcsolatom max. prostik, nemhogy feleség és két gyerek.

De ha megvan a kész válaszod, akkor fölösleges kérdezned.

42F

2015. jún. 17. 18:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Miért lenne kész válaszom? Nem a hozzállásomról kértem véleményt hanem arról hogy mit szólna a srác hogy nem találná-e a furának hogy régebben komoly szándékkal közeldett én meg lepattintottam most meg felhoznám ezt.
2015. jún. 17. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:

szexéhes majom, amúgy Paci örülne neki ;)

banfi.patrik.15 skype :*

2015. jún. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!