Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ő mennyire sexy egy 10 es skálán?
2015. jún. 16. 19:52
21/33 anonim válasza:
Nekem ő 10-es. Fiatal, helyes és mozgékony.
42F
22/33 anonim válasza:
Utolsó voltam.
A mellét és a fenekét elfelejtettem megnézni, de úgy egyben nagyon vonzónak találom. Az itteni "kihívói" nem annyira jönnek be, Katie Perry talán 7-es, a többit nem pontozom.
23/33 anonim válasza:
24/33 anonim válasza:
10/10
Mivel az volt a kérdés, hogy mennyire szexi, nem tudok rosszabbat adni rá, mint 10. Egyértelmű, hogy nagyon szexis (mozgás, csábos mosoly, öltözködés, alak).
26/33 SweetLady válasza:
katy-nek nekem bejön a hangja
ha férfi lennék teperném egész nap
27/33 anonim válasza:
Főleg gyerekek hallgatják őt,én úgy vettem észre,próbál egy kicsit tinis is maradni,de ahhoz képest túl k*rvás,nekem egy 6,5-ös.
28/33 Scav válasza:
Testre nem rossz, de fejre... Nem hiába nem engedi magát szemből fotózni. Keress rá Google-ban. Ritka a full szemben kép. A szemei túl közel vannak, széles az álla. Mint ha elméretezték volna az arcát a rajta lévő alkatrészekhez képest. :D Magyarul csúnya szemből. Oldalról szép. Nekem testre bejön, arcra csúnya, főleg ha kikeresed és tényleg megnézed minden szemszögből... De ezt csak én gondolom, másnak biztosan bejön, ezért vagyunk különbözőek.
29/33 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!