Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ő mennyire sexy egy 10 es skálán?
2015. jún. 16. 19:52
3/33 anonim válasza:
10/5 tucat, ezer szaladgál az utcákon belőle, semmi extra
5/33 anonim válasza:
a szepseg relativ!! de o egy 10-es
6/33 SweetLady válasza:
lapos csaj minimális fenékkel
3
de ez a felvétel hihetetlen szar :DD
7/33 anonim válasza:
kíváncsi vagyok akkor milyen nektek a 10/10-es :) vagy legalább aki 10/5 felett van...
legyetek szívesek mutatni nekem olyan lányt, aki már lenyűgöz titeket!
21/L
8/33 A kérdező kommentje:
2es, 3mas és 4es válaszolók! Küldenétek olyat aki nálatok 10, vagy legalább 8 ? Nem kötöszködésből, tényleg érdekel...
:)
2015. jún. 16. 20:02
9/33 A kérdező kommentje:
Amúgy én is inkább nagy popsi párti vagyok, de szerintem az övé nagyon jó, attól eltekíntve, hogy nem nagy.
2015. jún. 16. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!