Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méretemből adódó magabiztosságom, vagy maga a "szerszámom" tesz vonzóvá a nőknél?
# 60
Mint pl?
Fogalmam sincs melyik tesz vonzővá a nők szemében. Nem árt ha valaki magabiztos, de nem mindegy hogy mennyire az. A nagyképűségtől csak keskeny határ választja el.
Én ellenpélda vagyok a rajongótáborodhoz képest, mert soha nem vonzott a nagyobb méret, sőt. Rövid a hüvelyem és azt szeretem ha keményen megdugnak, tövig rakva. Márpedig ezt ekkora mérettel nálam tutira nem lehetne. Az ideális számomra a 12-14 centi. Maximum pedig a 16 centi, annál nagyobb már fáj. Ez van.
És még valami ami miatt sosem szerettem a nagy méretet, a tulajdonosuk sokszor hiszi azt, hogy a mérete elég ahhoz hogy jó legyen az ágyban. Holott a szex egyáltalán nem merül ki abban hogy berakom és mozgatom.
Azt a mondást ismered hogy, aki panaszkodik attól vedd el, aki dicsekszik add oda, mert annak nincs! :)
Nőként a magadfajta, bunkó, öntelt pasikat messziről kerülöm. Nyilván akinek a feje üres az valami mással kell hogy bevágódjon, így meg látatlanba kit hat meg hogy neked mekkora van? Ha egyáltalán van!!! Ez nem magabiztosság, hanem beképzeltség! Nem mindegy! Bár a te esetedben...
# 64
Sok az irigy, számítottam is rá:)
Amúgy ezek tuti kisfarkúak:D
Nem tudom elhinni, hogy a nőkben ekkora indulatot váltson ki a nagy méret téma.
Én egy kis álszenteskedésre számítottam, de ez?!:D
Nem értem a legtöbb férfi (női?) válaszoló miért viselkedik sértődött kis homoszexuálisként. Nekem is nagyobb a farkam, mint a baráti társaságomban bárkinek és ez érződik is kívülre, a külvilág felé. Nekem 17 cm, a másik 5 közeli barátomnak meg 12-15 cm.
Ti miért nem bírjátok elfogadni hogy vannak velünk született dolgok, amik hatással vannak az életünkre? Nem minden azon dől el hogy ki "jó/rossz" ember, hanem a testi adottságaink is számítanak. Ti valami fogyatékos világban éltek, ahol az ember belső értékein kívül más nem számít? Sok volt a hollywoodi film és kevés a valóság az életetekben.
# 68
Annyira nem lepődtem meg ezen. Mindig lesznek irigyek, akiket sért, hogy más sikeres a nőknél és velük ellentétben pinát kap.
Az a baj, hogy valóban hülyeséget beszélsz, magadat nyugtatod.
Senki nem mondta, hogy nem velünk született vagy hogy fontosabb dolgok nincsenek.
De tény, hogy a nagyobb méret előnyös.
Úgy, ahogy egy jóképű férfi is hamarabb kelti fel a nők érdeklődését.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!