Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méretemből adódó magabiztosságom, vagy maga a "szerszámom" tesz vonzóvá a nőknél?
# 20
Ja, elég igényes vagyok. Szeretem kihozni magamból a maximumot. (Nem csak ezen a téren, ami sokszor megszállottsággá fajul, de az más téma)
# 21
Ha te ettől jobban alszol, kedves 48%-os barátom, akkor legyen így:)
csak az ego d nagy meg a szád a pötsöd szörnyű kicsi
a multkor azt kérdezted hogy
ki lehet e elégiteni 12 cm hosszú szerszámmal egy nőt
Ha nem tesz boldoggá, hogy irigykednek,akkor minek dicsekedsz itt látatlanban?
Az ilyen nagyszájú, öntelt p.öcsök inkább visszatetszést keltenek normális nőkben.
Engem pl. nem nagyon szokott érdekelni, hogy mekkora van, vagy milyen az ágyban egy férfi, egészen addig, amíg más tulajdonságaival fel nem keltette az érdeklődésemet.
# 28
Nem dicsekedem, csak feltettem egy kérdést, ami a farkamra vonatkozik. Többek között ezt a célt szolgálja ez a téma, nem?
Ettől függetlenül szeretek vele dicsekedni és olyan nadrágot viselni, ami kicsit kiemeli. Imádom, amikor újra és újra oda téved a tekintetük:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!