Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méretemből adódó magabiztosságom, vagy maga a "szerszámom" tesz vonzóvá a nőknél?
Mivel eddig elég gyerekes válaszok születtek:
Mindkettő.
Van nem egy haverom, akiket elég rendesen megáldott a természet aztán úgymond van visszhangja a nők körében, másrészt a magabiztosság egyébként is jó pont.
Főleg, ha nagy farok miatt van.
# 42
Azt vettem észre, hogy pl Skype-olok egy csajjal és amint feljön a szex téma, amit a méretem követ egyszerűen jobban érdeklődik irántam. Volt pár, aki rendesen tepert.
Ha egy ismerősömmel beszélgetek, és elkezd mesélni arról, hogy neki mekkora van, és milyen jó az ágyban, én egyből arra gondolok, hogy milyen szánalmas, és de régen lehetett már nővel.
Szóval szerintem te elég nagy tévedésben élsz.
# 44
Ki mondta, hogy ismerőssel? Szoktam párkeresőkön csajokra vadászni.
Már nem is gyerekes, hanem egyre szánalmasabb, ahogy egyesek megmagyarázzák, hogy a kérdező nem mondhat igazat, mert olyan nincs és kész :D
Amúgy jaja, de nincs ebben semmi.
Örülj neki, hogy ekkora, jól fog ez még jönni, főleg később.
Majd mikor belefutsz az első 3 gyerekes anyukába, akiben még te is majdnem, hogy kotyogsz, nem még a férje:D
# 45
Kinek mi. Azért hozzá kell tenni, hogy a legtöbb nőbe nem tudok addig behatolni, mint ahogy szeretnék és óvatosan is kell bánni vele. De persze vannak olyanok, akik nem tudnak betelni vele. Gondolom a kíváncsiság hajtja az első kategóriába tartozókat.
Szóval internetes párkeresőn vannak ekkora sikereid? LOL
Ilyen jót rég röhögtem.
Próbálj meg élő nőt közvetlenül ilyen dumával befűzni, majd meglátod az igazi reakciókat.
Szexchaten meg persze az a jó, ha minél élénkebb a fantáziád.
# 47
Volt már előttem négykézláb "anyuka". Mindig is jobban érdekeltek az érettebb nők, de nem vettem észre, hogy általánosságban tágabbak lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!