Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A méretemből adódó magabiztoss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A méretemből adódó magabiztosságom, vagy maga a "szerszámom" tesz vonzóvá a nőknél?

Figyelt kérdés
Szeretek vele dicsekedni, mutogatni és használni is.
2015. jún. 15. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
92%
a kérdező csak egy frusztrált szerencsétlen. dühösek az ondósejtjei, mert tudják sosem találkoznak majd női ivarsejttel. (legfeljebb egy pórul járt kecskéjével)
2015. jún. 15. 21:03
 42/72 anonim ***** válasza:
65%

Mivel eddig elég gyerekes válaszok születtek:

Mindkettő.

Van nem egy haverom, akiket elég rendesen megáldott a természet aztán úgymond van visszhangja a nők körében, másrészt a magabiztosság egyébként is jó pont.

Főleg, ha nagy farok miatt van.

2015. jún. 15. 21:03
 43/72 A kérdező kommentje:

# 42

Azt vettem észre, hogy pl Skype-olok egy csajjal és amint feljön a szex téma, amit a méretem követ egyszerűen jobban érdeklődik irántam. Volt pár, aki rendesen tepert.

2015. jún. 15. 21:06
 44/72 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy ismerősömmel beszélgetek, és elkezd mesélni arról, hogy neki mekkora van, és milyen jó az ágyban, én egyből arra gondolok, hogy milyen szánalmas, és de régen lehetett már nővel.

Szóval szerintem te elég nagy tévedésben élsz.

2015. jún. 15. 21:07
 45/72 anonim ***** válasza:
10%
A méret mindig is számított a nőknek. Sokkal többre értékelnek egy nagyobb mérettel rendelkező >17cm férfit, mint egy kis szánalmas 12cm-el rendeklezőt. A hossz mellett a vastagság is fontos. Egy normális 4-4,5cm-es vastagsággal már könnyű dolgod van a nőknél, szemben egy vékony 3,5cm-el amivel csak maszatolsz. Ergo a méret az lényeg és kész.
2015. jún. 15. 21:08
 46/72 A kérdező kommentje:

# 44

Ki mondta, hogy ismerőssel? Szoktam párkeresőkön csajokra vadászni.

2015. jún. 15. 21:08
 47/72 anonim ***** válasza:
78%

Már nem is gyerekes, hanem egyre szánalmasabb, ahogy egyesek megmagyarázzák, hogy a kérdező nem mondhat igazat, mert olyan nincs és kész :D

Amúgy jaja, de nincs ebben semmi.

Örülj neki, hogy ekkora, jól fog ez még jönni, főleg később.

Majd mikor belefutsz az első 3 gyerekes anyukába, akiben még te is majdnem, hogy kotyogsz, nem még a férje:D

2015. jún. 15. 21:13
 48/72 A kérdező kommentje:

# 45

Kinek mi. Azért hozzá kell tenni, hogy a legtöbb nőbe nem tudok addig behatolni, mint ahogy szeretnék és óvatosan is kell bánni vele. De persze vannak olyanok, akik nem tudnak betelni vele. Gondolom a kíváncsiság hajtja az első kategóriába tartozókat.

2015. jún. 15. 21:15
 49/72 anonim ***** válasza:
91%

Szóval internetes párkeresőn vannak ekkora sikereid? LOL

Ilyen jót rég röhögtem.

Próbálj meg élő nőt közvetlenül ilyen dumával befűzni, majd meglátod az igazi reakciókat.

Szexchaten meg persze az a jó, ha minél élénkebb a fantáziád.

2015. jún. 15. 21:16
 50/72 A kérdező kommentje:

# 47

Volt már előttem négykézláb "anyuka". Mindig is jobban érdekeltek az érettebb nők, de nem vettem észre, hogy általánosságban tágabbak lettek volna.

2015. jún. 15. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!