Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, ha 23 éves még szűz vagyok?
Az a helyzet,az élet úgy hozta,hogy a lécemet még nem tudtam bevetésre használni titeket ez mennyire zavarna.
Bunkó válaszolók kíméljenek,lehetőleg csak lányok.
"Azt hiszed egy nő azt szeretné hallani h a fél várost megdugta"
Igen, mert meggyőződésetek, higy majd ti fogjátok megváltoztatni. Aztán persze általában sírás lesz a vége.
"A lányokat nevezzük szűznek, a fiúkat leginkább tapasztalatlannak nevezzük, ha még nem volt szexuális kapcsolata.
Nem értem, miért kell a szüzesség kifejezéssel a nőiesség irányába eltolni a férfiak tulajdonságát. Lehet, hogy csak nekem furcsa, mert hirtelen olyan sok lett a homoszexuális a világon. Lassan már a férfiaknak is lesz havi ciklusuk és szülni fognak.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad."
Természetesen ez a válasz a homoszexuálisoknak haszontalan, de ez az oldal kivételesen a heteroszexuálisoknak készült.
Elő kell venni a magyar értelmezőszótárt, vagy illene elolvasni Gárdonyi Géza Egri Csillagok c. könyvét.
(A török szultánnak vitt szüzek nem férfiak voltak.)
Persze, a mai GENDER elmélet felülírja az épeszű nyelvhasználatot. Lehet újra nullára pontozni gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!