Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megengeditek a pasitoknak hogy kinyalja a popsitokat olyan mélyen ahogy jól esik neki vagy ez nektek is tabu?
Figyelt kérdés
#ass worship
2015. jún. 14. 17:00
11/20 anonim válasza:
Ha kukoricas az meg jobb mert nem kell venni reggelit/ebedet/vacsit. :D
13/20 anonim válasza:
ameddig jól esik addig csinálhatja
14/20 anonim válasza:
Ha a pasimat ez boldoggá teszi hát csinálja nem zárkózom el előle
16/20 anonim válasza:
én pasi vagyok és a csajom csinálja ezt nekem és piszok jó érzés tud lenni!! én szivesen viszonoznám neki de neki nem esik olyan jol!
17/20 anonim válasza:
Édes istenem, lesz még valaha olyan, hogy a pasi a puncira, nem pedig a segglyukra izgul fel? :D
18/20 anonim válasza:
Nekem a volt csajom hónapokig könyörgött h had nyalja a fenekemet... ő nyert. :) először zavart, de aztán nagyon király volt... gyere vissza! Hiányzol! :)
19/20 anonim válasza:
Inkább a finom puncit nyalni, jól teleengeded és megpuszilod, mielőtt kezd kifolyni belőle. Vagy szex közben, hogy később csattanjon el farkad. Minden nő szereti.
20/20 anonim válasza:
inkább olyan mélyen nyaljon,hogy nekem essen jól.
persze ha az adott mélység mind2nek megfelel az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!