Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kirúgnátok a Leicester FC-től azt a 3 játékost aki videóra vette ahogy thai prostikat dug és aláz meg?
Ez komoly?
A kirúgás az semmi,az az alap!
Én azt mondom ő dolguk, hogy mit csinálnak. Ha van olyan nő, aki ezt hagyja nekik… nekem megvan az ilyenről a személyes véleményem, de azt megtartom magamnak.
Csak nem értem miért publikálták az esetet. Mert szerintem ettől nem lettebb népszerűbbek a munkájukban. Azt szerintem a játék során kell kiérdemelni.
A videót már csak azért se nézem meg, mert tele van hányva vele a média és az ilyet utálom. #hipsterthings
Viszont egy részeg, dugás közben lévő embert nem tudom miért kell ennyire komolyan venni. A csajok meg valószínűleg bőven tudnának felemlegetni megalázóbb helyzeteket is a pályafutásokból annál, hogy valaki csúnyán beszél velük.
Mint a macskát szärni. Repülnének, hogy a lábuk se éri a földet.
És ha már arra járok, a rendőrségnek is szólnék. Ez bűncselekmény, thaiföldön illegális is a prostitúció.
Okok:
-Nem érdekel, hogy fizetős szex-e, az embertelen bánásmód senkivel szemben nem tolerálható.
-Ezek az emberek megannyi rajongó példaképei, ezért egyetlen klub sem engedheti meg magának a negatív imidzset
-Bármilyen más munkahelyről is repülne egy ilyen videó miatt, ismert klubból tehát még gyorsabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!