Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti el tudnátok képzelni az életet egy nektek
tetsző rabszolgával? Részletek lentebb.
Figyelt kérdés
Arről lenne szó ,hogy a pasi értelmes,anyagilag sikeres ,jól néz ki ,jóhumorú de így érzi jól magát.
-nem várna el szexet tőletek csak hogy szolgálhasson titeket!
-rendben tartaná a lakást,
-venné a ruháitokat,
-anyagilag támogatna
-használhatnátok szex szolgának ha akarjátok,
-erényövet hordana és nálatok lenne a kulcs,
Mellette persze pasizhatnátok és szexelhetnétek akivel akartok,ő csak olyan lenne mint egy háziállat aki mindenben szőtfogad és mindent megtesz a kényelmetekért.
9es: Tökéletesen összefoglaltad a dolog lényegét,pont ez az amire vágyok. Olyasmi lennék mint a régi idők hercegnőinek és királynőinek társalkodólányai csak fiú kiadásban . Megbecsülne de gondoskodna róla hogy soha ne felejtsem el mi a rangsor és hol a helyem.
2015. jún. 14. 14:42
12/35 anonim válasza:
Nekem is bejon ez a dolog :-)
2015. jún. 14. 14:50
13/35 anonim válasza:
Tokeletes lenne!:) 19L
2015. jún. 14. 14:51
14/35 anonim válasza:
Ez a társalkodólány érdekes példa. Csak fura lenne, hogy egy fiú látja el ezt a szerepet. :D Bár gondolom, ezért kell az erényöv. Abban olyan tulajdonképpen, mintha lány lenne ő is. :D
2015. jún. 14. 14:54
15/35 A kérdező kommentje:
14: Igen az erényövnek fontos szerepe van ,emlékezteti a pasit hogy ő mostantól elsősorban rabszolga és nem férfi,és hogy a szexuális élete minden részletéről az Úrnője dönt. illetve az erényöv biztosítja azt is hogy a szolga a felgyülemlett szexuális energiáit a gazdája szolgálatára használja és nem öncélú kéjelgésre :)
2015. jún. 14. 15:09
16/35 anonim válasza:
Mondjuk én csak arra gondoltam igazából az előbb, hogy nem próbál pasi módjára ráhajtani az "úrnőjére". Legalábbis ahogy te nevezted. :D Meg más lányokat sem környékez meg, hiszen az erényövben elvileg nem tud... Ilyen szempontból gondoltam, hogy olyan, mintha ő is lány lenne, mert a lányok nem érdeklik, nem izgatják egyáltalán. :)
Az már más dolog, hogy az erényövben magának se tudja csinálni elvileg... Azt mondjuk nem tudom, mennyire praktikus, meg hogy valóban másra fordítaná az idejét és energiáját, nem például levert vagy agresszívebb lenne tőle...
2015. jún. 14. 15:18
17/35 anonim válasza:
Én abszolút benne lennék. De ahogy leírtad, úgy a dolog nem működne. A rabszolgám 0-24-ben álljon rendelkezésemre, márpedig ha te anyagilag támogatnál, akkor nyilván dolgozni akarsz mellette. Ez így nem szimpi.
2015. jún. 14. 15:27
18/35 A kérdező kommentje:
Igen ,hagyományos értelemben megszűnne férfikéntt létezni és elsősorban rabszolga lenne.Hogy a szexuális kielégülés megvonása mennyi idő után okozna esetleg negatív változásokat azt a nő úgyis látja és akkor leveheti róla pár percre az erényövet amíg a szolga visszaállítja a " lelki békéjét ". :) Ezt nyilván úgy oldja meg a nő ahogy neki szórakoztató,akár arra is kényszerítheti hogy egy másik pasival szexeljen vagy amit jónak lát. :)
2015. jún. 14. 15:27
19/35 A kérdező kommentje:
17es: ha a nő úgy dönt hogy nincs szükség rá hogy a szolga dolgozzon,ehelyett inkább 24 órában lesse a parancsait nekem az is nagyon szimpatikus megoldás .
2015. jún. 14. 15:28
20/35 anonim válasza:
Neked még ez is tetszene, ha lekerülne ugyan időnként, de magadnak akkor sem csinálhatnád, hanem mindig egy másik pasival kéne kielégítenetek egymást? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!