Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nők mit képzelnek el ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit képzelnek el ha meglátnak egy nekik tetsző csávót az utcán? (a csávoval)

Figyelt kérdés

azt pl hogy megsímgatnák szivesen (a csávót) vagy azt hogy jo lenne lefeküdni vele vagy mit...?

szal ilyenekre gondolok

2009. máj. 4. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

En egyszeruen csak annyit gondolok, hogy "Hu de jo pasi" es ennyi mennek tovabb!

Van parom akit nagyon szeretek! Szoval meg gondolatba sem csalnam meg! :))

2009. máj. 4. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a nők különböznek a férfiaktól, és sok esetben nem képzelnek el olyanokat, hogy "hűű de lefeküdnék vele" stb.. persze van egy ilyen réteg is..:) és egy pillanatra talán mindenkinek beugrik, hogy milyen is lehet ott abban a bizonyos helyzetben.. de nem ez az első dolog, legalábbis nálam nem :) Például hogy "hű de helyes srác, szívesen megismerném.." ilyesmik azért mindenkinek eszébe jutnak :)

17 lány

2009. máj. 4. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hihetetlen, de nekünk nőknek is lehet mocskos a fantáziánk! Én ha meglátok egy jól kinéző hímet, megfordul a fejemben ez-az. Például de elfogadnám páromnak, de jó lenne vele egy éjszaka, de formás popsija, teste van. De lanytol fugg:)
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nők többsége nem olyan mint a pasik hogy meglátnak egy helyes srácot és ilyeneken járna az eszük előbb képzelik el az esküvőkjüket vele mit ezeket a dolgokt!

Én nem nagon fantáziálok egy idegen psiról, csak azért mert jól néz ki, helyes de ennyi...

5/6 anonim ***** válasza:
100%

én az hogy de megölelném"gyúrogatnám" :D

ÉS HOGY JÓ LENNE HA A KARJAIBAN TARTANA

2009. máj. 4. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én először is azt, hogy hú de helyes, másodszor azt h de jó lenne ha a karjaiban tartana, ha ráhajthatnám a fejemet a mellkasára(nem feltétlen meztelenül). Sztem
2009. máj. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!