Miért nevetnek azon ha az utcán, meglátnak a járókelők egy papot reverendában?
Figyelt kérdés
Olyan elszomorító,de komolyan!!Ha már megjelenik egy pap vagy egy szerzetes rögtön gúnyolódnak az emberek ..2011. aug. 20. 02:30
1/19 anonim válasza:
Én nem szoktam nevetni, gúnyolódni rajta.
-ateista
2/19 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem is tudom, hogy hol láttál ilyet, lehet ez megint egy tipikus "magyarországi bunkóság."
Gyakran járok Bécsben, ahol sok pap, apáca meg muszlim csadoros nő is szokott járkálni az utcán, de senki se neveti ki őket.
3/19 anonim válasza:
Milyen emberek és hol? Mert én még ilyen jelenséggel nem találkoztam, hogy kinevetnének egy papot! (A Te haveri társaságod ilyen? Vagy honnan szedted ezt a baromságot? )
4/19 anonim válasza:
Ha nevetnek, csakis azert mert bunkok.
5/19 anonim válasza:
Csak akkor nevetek, ha ortodox papot látok, de akkor hangosan.
6/19 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:40
És miért?
7/19 anonim válasza:
Ez valószínűleg csak a te kis kitalált fejedben él, aztán kamuzol itt marhaságokat.
9/19 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:21
Nekem egy jóbarátom ortodox szerzetes és kinn él Athoson. Nem ilyennek ismertem meg az ortodoxokat. Bár tény, hogy kicsit más világ. Nem tudom, hogy pontosan honnan veszed ezt, de nem hiszem, hogy szükséges általánosítani.
Bár még egyszer mondom, hogy belátom, hogy más világ.
10/19 anonim válasza:
Te gondolom görög ortodoxokról beszélsz, azok inkább a katolikusokra hajaznak, nem sok közös van bennük és a szláv ortodoxokban. Utóbbiak erősen bálványimádók is, egész nap ilyen giccses ikonokat meg kis szobrokat csókolgatnak (éljen a herpesz), ez a görögökre nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!