Miért bámulhatnak meg a járókelők az utcán?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nincs bennem semmi különös. Nem kirívóak a ruháim, igényes vagyok, nem vagyok se kiemelkedően szép, se csúnya, csak talán egy csöppet fiúsabb a küllemem korombeli lányok nagyobbik hányadáénál (ez csak az öltözködésemben nyilvánul meg, nincs rövid hajam vagy ilyesmi). De a problémám nemcsak ennyi, a kisgyerekek olyan 10 éves korig bezárólag szabályosan félnek tőlem (nem mondják ki ugyan, de látom az arcukon, és ezt mások is megfigyelték már), sőt tavaly elsírta magát az osztálytársnőm egyéves öccse, mikor meglátott.
Amúgy nem vagyok valami kegyetlen, agresszív ember, szóval a személyiségem sem tükröződhet vissza a látványomon.
Mi lehet ennek az oka? Tényleg lövésem sincs.
2011. okt. 2. 15:07
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ezt mind csak Te latod igy?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem garantálom, hogy tényleg annyiszor méregetnek, ahányszor én észlelem, de hogy volt már rá példa, az ziher. A többit meg fix hogy nem én találtam ki, mert vannak/voltak szemtanúk is rájuk.
2011. okt. 2. 15:28
3/7 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, pedig általában sportcipő, farmer és póló, semmi extra öltözék. Amikor már az ötödik ember jön szembe, akiről úgyérzem megakadt a szeme rajtam, akkor azért végig szoktam nézni magamon, végigsimítom a hajamat, ellenőrzöm a sliccemet stb, hogy most mi olyan fura rajtam. :) Aztán ha nem veszek észre semmit, akkor igyekszem növelni az egómat és elkönyvelni úgy, hogy talán nem azért néztek meg mert valami probléma lenne velem. :) Ez így tényleg egosan hangzik, de ez van :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy túl szépnek tartanának, mert egyrészt - mint már mondtam - látom a félelmet a kisebbek szemében, másrészt van rajtam felesleg, nem is kevés (valahol a túlsúlyosság és a kövérség határán taposhatok, bár előbbihez közelebb állok). Azért kösz, hogy szántál rám időt.:D
2011. okt. 2. 15:42
5/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, de engem meg imádnak a kicsik. Nagyon vicces, hogy akármilyen kisgyerek van a közelben, tuti biztos, hogy engem szúr ki. XD
7/7 A kérdező kommentje:
Az lesz mostmár :D
2011. okt. 3. 16:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!