Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nevetnek azon ha az...

Miért nevetnek azon ha az utcán, meglátnak a járókelők egy papot reverendában?

Figyelt kérdés
Olyan elszomorító,de komolyan!!Ha már megjelenik egy pap vagy egy szerzetes rögtön gúnyolódnak az emberek ..
2011. aug. 20. 02:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én még nem láttam ilyet, de némelyik ortodox témájú hozzászólásból ítélve simán lehetnek ilyen tapló emberek.

én inkább a divatmajmokon röhögök (miniszoknya januárban, térdig érő qrvacsizma augusztusban, sárgára festett haj, kiló arcfesték... meg ugyanennek a hímnemű változatán is.)

2011. aug. 20. 19:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez Pesten történt, nem? Mert ilyen határtalan bunkósággal máshol nem találkoztam, de ott már semmi sem lephet meg.
2011. aug. 20. 21:26
 13/19 anonim ***** válasza:

8:40

mit nevetsz az ortodox papokon???? Ustaša vagy ?? cccccccc ilyen bunkót -.-

2011. aug. 20. 21:28
 14/19 anonim ***** válasza:
egyébként én muzulmán vallású vagyok, de a keresztény vallások közül még mindig a pravoszláv a legnormálisabb felekezet, szemben a katolikus egyházzal, a sok pedofil pappal, amúgy meg szerintem valami hülye nacionalista indokokból utálod az ortodoxokat.
2011. aug. 20. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, a muzulmánokat utálom nacionalista indokból. Sőt, nem is a muzulmánokat, hanem csak téged. Minden kommentedből süt, hogy síkhülye vagy.
2011. aug. 20. 21:45
 16/19 Lebannen ***** válasza:

Miért nevetnek?

Miért?Nevetnek?

2011. aug. 21. 00:08
 17/19 anonim ***** válasza:
én nem szoktam nevetni azon,ha az utcán mások meglátnak egy papot reverendában....:) komolyra fordítva biztos vannak,akik gúnyolódnak rajtuk,dehát ez van,ez egy ilyen toleráns ország,bár lehet,hogy külföldön is ugyanez van,nem tudom.amúgy olyan is lehet,hogy azért gúnyolódnak rajtuk ,mert sokan nem szeretik a képmutató papokat,erre pedig sajnos nem tudom azt mondani,hogy alaptalan.persze ezért még nem kötelező kigúnyolni őket,én sem vagyok oda értük,de nem bántom őket,szóval ez már egyéni döntés kérdése is.
2011. aug. 21. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
blablabla -.- papak
2011. aug. 21. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
senki sem állította, h a muzulmánokat utálod nacionalista okokból, nagyokos, tanulj meg inkább olvasni a sok fröcsögés helyett ;)
2011. aug. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!