Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a farkinca szó ha ezt mondanák a farkatokra lekicsinylöen hangzana?
Amikor állatokéra mondjuk farok helyett, akkor nincsen benne semmi lekicsinylő, nem a rövidségére utal (egy macska farkincája, vagy egy egér farkincája pont, hogy nem rövid a teste méreteihez viszonyítva).
Ez egy egér, 9 centis testhosszal és 8 centis farokkal:
Ettől függetlenül a barátod érezheti ezt a szót lekicsinylőnek, nem pedig kedveskedő becézésnek, főleg, ha érzékeny erre a pénisz méret kérdésre.
Engem nem zavarna. Talán azért mert sosem érdekelt a farkam mérete, sőt néha úgy érzem én vagyok az egyetlen aki nemhogy nem tudja hány centi széltében hosszában keresztben, de soha nem is méregette.
A kuki viszont nem tetszene, mert azt nálunk gyerekeknél használják, és így elég perverzül hangzik felnőttre. De van szám, szólnék, hogy ez nem nekem való, nem sértődök meg ilyen értelmetlen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!