Kisportolt vagyok, márkás cuccokba járok, mások szerint jóképű vagyok és mégis a lányok lenézően, lekicsínylően, szánakozva néznek rám! 60kg/165cm. Mi lehet a gond?
Már szinte oda se merek menni a nőkhöz! A neten meg hiába írok bármit, hiába teszek fel bármilyen fényképet magamról,az eredmény nem kellek senkinek!
Az eszem megáll, van egy haverom is, egyidősek vagyunk és ő, nem akarom leszólni, de kopott nadrágba jár,olcsó cipőbe, igénytelen pulóverbe és a neten próbált ismerkedni, ő 80kg/182cm. Vele meg kapásból 4 lány is akar ismerkedni! Pedig nem is jóképű és igénytelen!
Az ész megáll, milyen férfiak kellenek akkor ezek szerint a nőknek?
A lányok nem szeretik az alacsony fiúkat... (feltételezem)
De az, hogy a haverod kopott farmerba jár, stb. az nem feltétlen az ő hibája. Ebben a korban anyuci, apuci tart el, ő fizeti ki a szép cipőt, farmert, stb., erre nem kéne igazán büszkének lenni szerintem.
szerintem amitől valaki alacsonyabb, az nem lehet kizáró ok.
ha meg ő jó pasinak tartja magát, legalább nem álszerény. ez ígyis a jó!
idétlen vagy ennyi az egész ezt a nők hamar kiszagolják
az hogy szerinted jo képű vagy az egy dolog de más szerint is az vagy nemhinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!