Kész! Beleútáltam! Már a 30. -ik lány küldött el a fenébe, lekicsinylően, hogy mit gondolok én, hogy merészelek a 165cm-es magasságommal ismerkedni?
Álljunk meg egy pillanatra !!!
Hány éves is vagy ?
"Én 178 vagyok, 37 éves, 92 kg. Enyhe, baloldali szívzörejjel kezelnek, és rivotrilt is szedek . Állandóan izzadok, és hullik a hajam . Ezért csak kendővel a fejemen tudok főzni.Szívesen megismernélek. Nem baj, ha némileg alacsonyabb vagy. A szemem sem az igazi. Már."
Ez most komoly ??? AZT sem tudod, hogy hány éves !!! Lehet, hogy egy 13-14 éves srácról van szó, ember !
Háháháháhá :D
Valószínűleg ha 30 cm-rel magasabb vagy is elküldenek.
Az az igazság, hogy a magasabb férfiak számomra is vonzóbbak, de ez nem jelenti, hogy nem ismerkedek velem egymagasakkal. Az első barátom szintén nem nőtt nagyra (170 cm volt), és el tudtam tekinteni a magasságától már amikor megismertem...ő viszont folyamatosa azon pörgött, hogy nem elég magas...úgyhogy ebből inkább ő csinált problémát.
Egyébként lehet nem jó helyen ismerkedsz. Ha csak odamész valakihez, azonnal a külsőd alapján ítélnek meg.
Én nem vagy csak csúnya, de különösebb szépség sem, és van feleslegem... nem is az utcán ismerkedek, aki eddig szóba jött, mind már egy ideje ismert, és a személyiségem fogta meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!