Kész! Beleútáltam! Már a 30. -ik lány küldött el a fenébe, lekicsinylően, hogy mit gondolok én, hogy merészelek a 165cm-es magasságommal ismerkedni?
Hány éves vagy?
Egyébként az ilyenekkel ne foglalkozz,ezek azt hiszik hogy ők különbek másnál! :)
Ez érdekes, nem bírom,amikor az ismerőseim olyan gúnyos vigyorral (nem rosszindulatból),elkezdenek kérdezni: mikor nősülsz már meg?
Hát, ba@d meg! Nem látod,hogy a lelkemet is kiteszem a nőknek és senkinek sem kellek? Nem látod, Te idióta vadparasz, hogy a nőknek magas pasi kell? (dehogy nem látja a paraszt, csak így gúnyolódva kérdezi,holott sejti mi az igazság).
Mit vár tőlem? Hogy én is mosolyogva,gúnyolódva válaszoljak,pl így:
-Nem nősülök még! De, vannak a tarsolyomba nők,akikhez járok!
Hát bass@za meg!! Nem így van! Nincs önbizalmam! Holott látom a nők szemében, hogy ha 185cm lennék, biztos bejönnék, mert jó vagyok! De, így a nők agyában lejátszódik egy folyamat,amikor bepróbálkozom,ami abból áll,hogy:
-Úristen! Na,neeee!! Alacsony pasi nem jó pasi!! Milyen lenne vele az élet? Na, ezt már nem! Inkább magas pasit akarok! Ez nem kell!
(ismételten hangsúlyozom,ezek a hozzám illő lányoknál történtek meg,155-160cm-nél).
Arra a következtetésre jutottam, hogyha 15-20cm-el magasabbnak születtem volna,10 lánynál 2-3-nak biztosan bejöttem volna. Így meg 10-ből 0-nak,ez nem lehet véletlen! A magasságom nagyban hozzájárult ehhez.
(persze most már,a sikertelenség miatt,kicsit "belerokkantam",most már ez is hozzátesz jócskán, az önbizalomhiány, magabiztosság hiány,kisugárzás zero)
És azt megkérdezhetem, hogy miért nem árulod el az életkorod ???
Már megkérdezték egy jópáran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!