Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebben valami buktató?
Szóval 25/F Vagyok rám írt ma egy tipikus anya forma 47 éves nő egy társkeresőn (de egyébként egész csinos korához képest) és meg kérdezte, hogy rá érek-e most ? Ez olyan 21:00 órakkor történt, hát mondom igen erre fel le írta a címét és, hogy éjfélig ráér!
Erre meg kérdezte, hogy ugye nem fizetős szolgáltatósról beszélünk Ő pedig felháborodva vissza, hogy minek nézem ??
Mondtam neki, hogy akkor meg gondolom és majd írok erre pedig írta, hogy ő már nem lesz ott fent vagy megyek vagy nem.
Szóval nem mentem nem tudtam mit gondolni arról, hogy éjfélig ráér ? Esetleg a gyereki bulizni mentek és akkor érnek haza ? Vagy házas lenne és akkor ér haza a férje ? Sajnos csak akkor jutott ez eszembe miután elbúcsúzott :D Csak nem szerettem volna, ha mondjuk fél 12 kor ránk nyit egy 50 év körüli csávó :D
Szerintetek mit kellett volna tennem ? :D
Talán éjfélig kellett volna a veséd...
Vagy vasárnap nincs nyitva,mint a tesco! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!