Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak egy ilyen testalkathoz mit szoltok? Www.40esannyi. Cafeblog.hu/files/2014/02/plus-size-models-29. jpg En ennel kicsit sovanyabb vagyok derektajt.18/L
Nekem nagyon is bejönnél... Imádnálak.
Írj
33/F
Én lányként mondom, hogy ha ilyen alakod van, az teljesen jó :) Ha elégedetlen vagy, akkor tegyél érte nyugodtan, motivációt is ad rendesen, de soha ne ess túlzásba! Én megtettem, és 45-re lefogytam a 170 cm-hez, szóval képzelheted :D A lényeg, hogy ha egy srác szeret, akkor nem azzal fog törődni, hogy modellalkat legyél, mert ha igen, akkor ott már bajok vannak.
18/l
Teszek ellene legalabbis probalkozom, elhataroztam hogy szeptemberre 68-66 kilora kefogyok a 70-72bol tudom hogy nem olyan sok de szerintem az eppen eleg lesz (65nel kevesebbre soha nem birtam fogyni akkor meg nagyon rosszul voltam folyton)
Van parom neki tetszem igy csak magamnak is szeretnek tetszeni.
Amugy Gratulalok utolso! Koszonom az eddigi valaszokat johetnek meg!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!