Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hibás vagyok, hogy a netes barátnőm megölte magát, amiért letiltottam facen, mert már nem szerettem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 13:26
31/40 A kérdező kommentje:
#29 Beismerem hazudtam, de máskülönben nem hittétek volna el. Én csak arra voltam kíváncsi ha tényleg öngyilkos lett volna, hibás lennék e. és nem akartam a halál hírét kelteni, mert nem írtam nevet, még a facebookját se akartam belinkelni, azon a képen, is ki-cenzuráztam a nevét. csak sajnos nem teljesen
2015. jún. 12. 14:31
32/40 anonim válasza:
Mindegy, én már linkeltem a csajnak...áháháháháhá!!! :D
33/40 anonim válasza:
Akkor én már hátra is dőlhetek:)
34/40 anonim válasza:
Az elején mondtam már hogy hülyeség.Óvatosan az ilyen trollkodásokkal,mert ráfázhatsz.
35/40 A kérdező kommentje:
nem trollkodni akartam :@
2015. jún. 12. 14:39
37/40 opened paradise válasza:
Mekkora egy gyökér vagy!
38/40 anonim válasza:
Nyomorék 10 éves hülye takony...
39/40 anonim válasza:
K..rvára nem vicces ezzel poénkodni te s..gg.
9-es, 22-es válaszolók, ti is elég barmok vagytok.
40/40 Orosz Veronika válasza:
szia kedves ismeretlen idiota ...akarki vagy nem olnem meg magam miattad szoval ne is remenykedj...unalmas az eleted?
Vagy mi a bajod van torodj inkabb a sajat eleteddel!!!
Meghalt az egyik baratom es kitettem egy gyertyat h nyugodjon bekeben mert meg csak 18 eves volt es akkor kezdodott volna az elete!!!!
Te meg aljas modon a nyugodj bekeben felol a nevemet kisatiroztad hat ez mar aljasag amit muvelsz?
Ha meg egy ilyen bejegyzesrol hallok.... megkeresem h ki vagy es tonkreteszem a unalmas eleted erted?
Paa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!