Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hibás vagyok, hogy a netes barátnőm megölte magát, amiért letiltottam facen, mert már nem szerettem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 13:26
12/40 A kérdező kommentje:
ez halál komoly...
2015. jún. 12. 13:37
13/40 anonim válasza:
9. Ja persze, mert sokkal jobb a lelki zsarolás, mi? Jaj ha nem szeretsz, öngyi leszek! Hát legyél! Aki hülye, haljon meg!
14/40 anonim válasza:
Szia hat bem.tudom mennyire igaz a kerdes nyilvan nem.szep.ilyet kitalálni.Amennyiben igaz nem.vagy felelős a történtekért sajnos a lany aki megtette az öngyilkosságot nyilvan beteg ember volt akinek segítségre lett volna szüksége orvosokra,pszichiaterekre ezt a korbyezetenek latni kellett volna.Te nem vagy felelős azert mert kiszalltal egy nem mukodod kapcsolatból a lany ÖNGYILKOSSÁGOT követett el tehat effektiven te nem lehetsz hibas az mas kerdes hogy most "miattad" de ezt megtette volna mas okból is egy masik szemely elvesztésének is mert agyilag beteg volt a lany es nem tudta feldolgozni.Szoval nyugi ne bántsa a lelkedet mert nem te tehetsz rola.
15/40 anonim válasza:
Számomra ez hihetetlen történet.
Linkeld már légyszi a face-ét.
16/40 A kérdező kommentje:
NEM
2015. jún. 12. 13:38
17/40 anonim válasza:
Jól is néznénk ki, ha minden megszakadt "netes" kapcsolatban az egyik fél öngyi lenne, és a másik lenne ezért a hibás...:D
18/40 anonim válasza:
Ha ez így van ne emészd magad, ha valaki ilyet tesz elég gyenge jellemre vall, ha nem temiattad később más miatt tette volna. Szerintem kamu a kérdés de ez a véleményem.
19/40 anonim válasza:
Gondoltam hogy nem fogod. Mert nincs mit.
Nekem is haltak meg ismerőseim, és tudnám linkelni a face-üket ha valaki kételkedne. Innentől válik hiteltelenné a kérdésed és a sztorid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!