Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment a kedvem a szextől. A fogamzásgátló a hibás vagy inkabb lelki problémák?
Nem kívánod a barátod? Vagy ilyenek?
Én vagyok a legjobb fogamzásgátló tőlem egy évre is elmenne a kedved. Vagy örökre
Olyan rossz vagyok benne, hogy aki velem van az frigid lesz vagy aszexuális :D Na jó csak addig amíg velem van ami általában pont ezért nem tart sokáig, mert másra vágyik rögtön mert kiábránul belőlem.
A Velgyn egyfázisú tabletta, szóval nem igazán értem, hogy mit lehet elrontani a szedésén. 24 napig kell szedni a rózsaszín tablettákat, majd beszedni a 4 fehéret, és ugyanezt elölről...
A libidócsökkenés meg lehet a tabletta oka. Egyszerűen ki lehet deríteni: ha abbahagyod, és javul, akkor tabi volt a hibás...
Fordítva???
Azaz a placebo (=hatóanyagot NEM tartalmazó) fehéret szedted be előbb?
Ha igen, ne a libidód miatt aggódj, hanem amiatt, hogy nem vagy-e terhes!!
A Velgyn egyébként ahogy fentebb írják: egyfázisú, MINDEN hatóanyagot tartalmazó (=rózsaszín) tabletta ugyanazt a két nemi hormont tartalmazza egyenlő arányban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!