Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belara fogamzásgátló megkezdése a 4. menstruációs napon?
Figyelt kérdés
Belara fogamzásgátlót írt fel az orvos, azt mondta h a menstruáció 3. napján kezdjem el szedni. Viszont úgy tudom a fogamzásgátlót az 1. napon kéne elkezdeni szedni. , a betegtájékoztatóban azt írja: a menstruáció első napján kell bevenni, ha megkezdődött a havi vérzés, akkor az első tablettát a menzesz 2-5. napján2014. dec. 11. 16:08
1/6 anonim válasza:
sztem mindegy hogy 3. vagy 4. nap, kezd el szedni amikor a betegtajekoztato irja
2/6 anonim válasza:
Nem baj, ha később kezded, más napon, de akkor nem véd az első szemtől. Szedd végig, mellette védekezzetek és az első megvonásos után, ha elkezded megint, akkor már nem kell kiegészítés.
3/6 A kérdező kommentje:
tehát a 2. megvonás után már teljes a védelem.. az első hónapban már védett vagyok vagy csak a 7 nap alatt kell kiegészítő védekezés?
2014. dec. 11. 22:34
4/6 anonim válasza:
Az első levél alatt még nem 100% a védelem, vagyis azt írja, hogy első szemtől véd... hát én nem kockáztatnék. Végigszeded ezt az első levelet, 21 szem és utána van a szünet 7 nap, ez idő alatt még legyen inkább kiegészítő védelem, aztán ha elmúlt, 8. napon bevetted a következő levél első szemét, már nem kell. :)
Bármi van írj nyugodtan, van már tapasztalatom ebben :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ! :)
2014. dec. 12. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!