Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ha egy pasi úgy beszélne veletek, mintha kislányok lennétek, arra mit reagálnátok?
A legfurcsább az egészben,hogy tökre olyan ,mint egy idős cukrosbácsi lenne mármint stílusban,de valójában fiatal,jóképű,intelligens.
Mi indokolhatja ezt a viselkedést?
18+ vagyok.
Ha alkalmanként viccből csinálná az nem zavar(na). Barátom is szokta néha, alkalmanként magázódunk, de van olyan is, hogy gügyögünk mind a ketten.
De ha állandó jellegű lenne a dolog akkor zavarna. Olyan mintha kétségbe vonná a mentális épségem. Egy kapcsolatban pedig illene egyenlő félként kezelni a másikat.
Nem kezelném úgy, mint férfit, és vagy elkezdenék poénból úgy kommunikálni vele, mint az öt éves unokaöcsémmel, vagy egyszerűen nem foglalkoznék vele.
Ismerkedni biztos nem akarnák olyannal, aki így viselkedik, mert gyerekesnek tartanám.
Magamba néznék, hogy bizony mivel is szolgáltam rá egy ilyen viselkedésre. Nem gyakran esik meg ez velem, hogy gyerekként kezeljenek, jóval inkább a fordítottja. Szóval szerintem egyszerűen megkérdezném, hogy miért csinálja. Se viccesnek, se izgatónak nem találom, így ezt közölném is vele. Ha ezek után még folytatná, biztos hamar ráunnék és ott hagynám, mert nem tudnék mit kezdeni vele és idegesítene a kis "játéka".
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!