Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fújol sok hetro férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fújol sok hetro férfi, ha két jó pasi csókolózik?

Figyelt kérdés

Ezt nem értettem soha. Némelyek úgy fújolnak, mintha kötelező lenne. Most leszögezem, hogy nem provokálni akarok, csak szimplán kérdezem. Meleg férfi vagyok és nem értem meg miért, mert ha két csúnya pasi csinálja megértem.

Engem speciel nem taszít egyáltalán, ha két szép nő csókolózik vagy szeretkezik. Miért kell attól undorodni, ami szexuálisan nem vonz egyszerűen?

Tényleg nem provokálni akarok, csak nagyon érdekel ez a kérdés. Vagy a hetero pasik alapból úgy vannak beprogramozva, hogy a férfi nemtől undorodni kell?

2015. jún. 11. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

én undorodom tőle.

Olyan az egész, mintha az öcsémmel, vagy egy férfi családtagommal kéne smárolnom. Képtelen vagyok bármi szépet is belelátni ebbe. Tetszhet ugyan egy férfi, de annak sincs semmiféle szexuális telìtése, pl megdìcsérem egy haverom öltözködését.

Nekem egy férfi test kb annyira izgató, mint egy teve v egy macska. Ezért idegen ez az egész, az ìzlése tiltakozik ellene.

2015. jún. 12. 00:08
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Úgy vagyok vele mindenki tegye azt ami jól esik neki(amíg legális).

Heteroként nem undorodom a férfiaktól egyszerűen csak teljesen semlegesek számomra. Persze ha két férfi csókolózik az nem mondom hogy teljesen semleges mert egy meghökkent, de ez az egész a neveltetésből és a társadalom ráhatásából ered. Ha valakit úgy nevelnek hogy homonak lenni rossz meg undorító akkor nyilván ezt fogja gondolni egész életében, ez pedig fordítva is igaz. Engem a szüleim nem úgy neveltek hogy utálnom kell a homokat (igaz semmilyen szexualitással vagy nemi hovatartozással kapcsolatos dologra nem neveltek), viszont a mivel a "társadalom" kirekesztet, megvetett csak azért mert más voltam (külsőleg), így én extra elfogadóvá váltam mindenkivel szemben.

Summázva nevelés és társadalmi behatás kérdése ki mit gondol vagy tesz ez esetben.

Viszont Magyarország nem a legjobb hely homoszexuális, kisebbségi vagy egyszerűen kissé más emberek számára, a magyarok nagyon ítélkezőek...

2015. jún. 12. 11:47
 23/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:)
2015. jún. 14. 00:03
 24/25 swad válasza:
85%

Azért zavar,mert természetes,normális légkörben,családban nevelkedtem, azt a társadalmi értékrendet követem,hogy Isten,Haza,Család (ez utóbbi áll 1 apából, 1 anyából és valahány gyerekből).

Mivel a saját értékrendemet szeretném átörökíteni az utódaimra ,ezért minden más deviancia elutasítandó a számomra (pl cigány "kúltúra", zsidóság, buzeránsok "házassága"). Végezetül ezért is tetszenek a neofasiszta nézetek. Túlságosan nagy nyílvánosságot kaptak az utóbbi időben ezek a deviánsok. Nem mondom, hogy mágjára velük, de kibeleznék párat...

2015. szept. 2. 17:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Mivel meleg vagy neked ez szép és jó.De a többségnek aki nem meleg közömbös.De természetes, hogy valakiknek nem tetszik.Én is hányni tudnék a látványtól.Mivel normális kapcsolat csak ellenkező neműek között van.A meleg kapcsolatok természetellenesek, gusztustalanok.Neked nem az ezt megértem.De ilyet nem kell reklámozni.4 fal között azt csináltok amit akartok de ne a többség igazodjon már a kissebbséghez.
2016. jan. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!