Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fújol sok hetro férfi, ha két jó pasi csókolózik?
Ezt nem értettem soha. Némelyek úgy fújolnak, mintha kötelező lenne. Most leszögezem, hogy nem provokálni akarok, csak szimplán kérdezem. Meleg férfi vagyok és nem értem meg miért, mert ha két csúnya pasi csinálja megértem.
Engem speciel nem taszít egyáltalán, ha két szép nő csókolózik vagy szeretkezik. Miért kell attól undorodni, ami szexuálisan nem vonz egyszerűen?
Tényleg nem provokálni akarok, csak nagyon érdekel ez a kérdés. Vagy a hetero pasik alapból úgy vannak beprogramozva, hogy a férfi nemtől undorodni kell?
Nem a melegekkel van baj! Azzal, hogy úton, útfélen feltűnést akarnak kelteni! A heterók mi a p÷cs÷ért nem mennek mutogatni a seggüket az utcára a feleségükkel, férjükkel? Ráadásul a kisgyereknek hogy magyarázod meg hogy mi ez?
Nincs vele bajom!
DE!!!!
Nem az utcára való! (főleg nem gyerekek elé)
én speciel nem akarok feltűnést kelteni egyáltalán. azzal, ha megpuszilom szolidan a párom úgy gondolom, hogy semmi baj sincsen vele. a kisgyerekeknél meg egy nagy előny. ha ők esetleg melegek lennének, jobban el tudnák fogadni magukat.
elég úgy megmagyarázni, hogy vannak olyan fiúk akik a férfiakat szereteik, vannak, akik a lányokat. ennyi. úgy gondolom ez egy nagy előny lenne rájuk nézve.
ne haragudj utolsó ennek nincs értelme amit írtál.
én nem tettem különbséget, csak azokhoz tettem egy kérdést, akik különbséget tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!