Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A csőmell nagyon visszataszító? Sosem tudnátok elfogadni? L
Figyelt kérdés
Kérlek őszintén. Akkor is ha negatív. Csak nem tudom hogy ha lesz egy barátom hogy fog reagálni ha meglátja.2015. jún. 10. 21:19
11/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, a lehető leggusztustalanabb változatban. :( A 9-es válaszolóhoz hasonlóan inkább már én sem ismerkedek. Azoknak az okosoknak, akik szerint ez műtéttel korrigálható, azt üzenném, hogy nézzenek utána. Az ilyen mellekből műtéttel sem lehet kifejezetten szép ciciket kihozni, max kevésbé csúnyát. Azért pedig nem érdemes kidobni másfél millát az ablakon, mert a kevésbé csúnya melltől sem lesz nagyobb az önbecsülésem.
12/15 anonim válasza:
aki szeretni fog téged, az úgy fog szeretni ahogy vagy :) nem fogja érdekelni a szépséghibád :) és egyébként az igazi érték a belső, ha valakit megfogsz a belsőddel már nyert ügyed van :) nem fog azon gondolkodni h mi legyen, mert csőmelled van :)
13/15 anonim válasza:
Már nem azért 12-es, de ez a szokásos sablonszöveg... Aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy...
Nézz már körül, hogy a mai srácok mit akarnak egy nőtől. Dugást. Címlapfotón szereplő lányokat.
Ha nem ez van, mégis összejönnek egy olyan lánnyal, aki nem ilyen, és hajszőkítés helyett mondjuk olvas, szolizás helyett kocog, nem divat hasizmokat akar, hanem egészséges akar lenni, ráadásul mindezek ellenére a melle egy csőmell.. annak nem sok esélye van. Lefekszik veled, mert nincs más... aztán végül úgyis más mellett köt ki. ;)
Kedves Kérdező! Mindezek ellenére remélem, hogy a 12-esnek lesz igaza! :D
14/15 anonim válasza:
kedves 13 :) valóban sok ilyen pasi létezik, de kérlek ne általánosíts ! :) ugyanis vannak kivételek ! lehet, hogy kevés de vannak ! de igazad van akkor mond azt neki, hogy sosem fogják tudni elfogadni egy ilyen aprócska " hiba " miatt :) szerintem meg ez a hülyeség :) erről ennyit.
15/15 anonim válasza:
Ha valki igazan szeret nem fogja erdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!