Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre nem alig érzek valamit sex közben a barátnőmmel nem is élvezem a sexet vele mi lehet az oka lehet orvosolni ezt a problémát?
A kémia meg volt,tág nem lehet,mert előttem nem volt más partnere.
Lehet,hogy hülyeség de az miatt nem élvezem,nem érzek semmit mert még viszonylag fiatal vagyok?
Igen előfordulhat, és örülj, hogy már nincs meg a csaj.
Az enyém még meg van, két gyerekkel, és egy lenullázott szexuális vággyal. Amiből következik a nulla életkedv.
A problémádat orvosolta a barátnőd. Kidobott. Szerezz másikat. Egy szenvedélyes nővel te is élvezni fogod.
37F
fiatal koromban sajnos én is így kezdtem, először csak ilyesfajta érzéktelenségre panaszkodtam, aztán a 25-ös éveim közepéig nem is javult, igaz, utána se javult hanem impotens lettem, amivel az orvosok se tudtak mit kezdeni, gyógyszer sem segít, mert ha gyógyszerek által feláll akkor is érzéktelen :( ez állítólag különösen ritka betegség de úgy látszik kicsi a világ...
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!