Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
16 éves. 1,5 éve vesztette el a szüzességét egy párkapcsolat keretein belül. Utána pár hónapig volt egy másik párkapcsolata,nyilván azzal a fiúval is szexelt. Amikor ez a kapcsolat is véget ért lefeküdt két sráccal is az ismeretségi köréből. Újabban pedig szórakozóhelyeken Frissen megismert srácokkal viteti haza magát és azokkal szexel védekezés nélkül,ilyen kalandból eddig 6 jött össze neki...

2015. jún. 9. 18:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
Miquel-nek ne jött össze még fiatal csaj, azért ilyen uzi öcsög életúnt nyomorék...
2015. jún. 9. 19:41
 22/27 A kérdező kommentje:
Manapság a 14 evesek java szexel orrba-szájba. Ha nem tettem volna meg én akkor megteszi más....
2015. jún. 9. 19:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Jaj, te szegény. Jaj. Szívem megszakad.
2015. jún. 9. 20:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az "zavar" hogy ennyire felelőtlen. Legalább védekezne, vagy valami.
2015. jún. 9. 20:56
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok elszentnek tűnni,én is ágyba bújok olykor ezzel-azzal. De egyrészt mindig védekezek Másrészt nem űzök sportot a dologból.
2015. jún. 9. 21:04
 26/27 anonim ***** válasza:
tehát 16 éves és minimum 10 emberrel szexelt már. ordenáré ribi, 20 évesen ki fog égni.
2015. jún. 10. 11:50
 27/27 anonim ***** válasza:

"Egy 16 évesnek ennyi pasi jut, nekem meg 19 éves létemre egy se? Ez igazságtalan!"

Neked is jutna, ha szeretnéd. Csak nyilván nem keresed eléggé, csak álmodozol róla.

2015. jún. 10. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!