Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a velemenyetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés
22 eves csajrol van szo, aki nyiltan biszexualis. Van egy pasija akivel majdnem 1 eve van egyutt. Amikor kb felevesek voltak a csaj megkerdezte a pasit,h mi a velemenye arrol ha a kapcsolatuk mellett csajokkal is "ismerkedik". A pasi azt mondta,h amig csak szexrol van szo felole mehet. Nos megy is. A pasit nem ertesiti ezekrol az esemenyekrol de ugy erzi,h mivel mar megkerdezte nem is kell.

2014. nov. 2. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%
Selejt.
2014. nov. 2. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Attól, hogy csak nőkkel fekszik le az még megcsalás. Mármint szerintem egy kapcsolatban ami szerelemről szól, abba nem fér bele.
2014. nov. 2. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
no comment.
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Azt mondom, mint a kettes.
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Semmi jó.
2014. nov. 2. 20:25
 6/13 A kérdező kommentje:
De a pasit megkerdezte es o nem igy gondolja
2014. nov. 2. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Oké, hogy belefér, mondjuk nekem ez nem normális, de azért megoszthatnád, hogy kivel van együtt, meg figyelni kell ott betegségek is szövődhetnek.

Konkrétan nekem sem venné a barátom megcsalásnak, ha kipróbálnám egy lánnyal, de persze nem folyamatosan. De ő is tudja, hogy ettől irtózom.

A lényeg, hogy attól függetlenül egy átlagos normális lány, mivel nekik ilyen a kapcsolati szerződésük. Nekik ez is belefér. Egy házasságiba viszont ilyen nem megengedett, úgyhogy a jövőt is majd csak ők tudják mit akarnak egymással.

2014. nov. 2. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy megérdemlitek egymást a fickóval. Gondolom, a kapcsolatotokat nem a szeretet, szerelem és egymás tisztelete tartja össze.
2014. nov. 2. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
elég gyenge alapokon nyugszik a kapcsolat, és ez mindkettőjükön múlik
2014. nov. 2. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha itt vagy és rólad van szó és feltetted ezt a kérdés nekünk akkor már a választ megadtad magadnak, kétely ébredhetett benned, vagy abban akiről szó van.

Am meg sztem nem fér bele a kapcsolatba, egy kapcsolat 2 személy között testi lelki, ha az egyik fél kilép és egy 3. személlyel létesít testi kapcsolatot már nem beszélhetünk "tiszta" kapcsolatról függetlenül, h megengedte e vagy sem, előbb v utóbb problémát szül vagy nem de akkor ez egy elég extrém eset és nem beszélünk hagyományos kapcsolatról:) sztem

2014. nov. 2. 20:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!