Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol?
Oké, hogy belefér, mondjuk nekem ez nem normális, de azért megoszthatnád, hogy kivel van együtt, meg figyelni kell ott betegségek is szövődhetnek.
Konkrétan nekem sem venné a barátom megcsalásnak, ha kipróbálnám egy lánnyal, de persze nem folyamatosan. De ő is tudja, hogy ettől irtózom.
A lényeg, hogy attól függetlenül egy átlagos normális lány, mivel nekik ilyen a kapcsolati szerződésük. Nekik ez is belefér. Egy házasságiba viszont ilyen nem megengedett, úgyhogy a jövőt is majd csak ők tudják mit akarnak egymással.
Ha itt vagy és rólad van szó és feltetted ezt a kérdés nekünk akkor már a választ megadtad magadnak, kétely ébredhetett benned, vagy abban akiről szó van.
Am meg sztem nem fér bele a kapcsolatba, egy kapcsolat 2 személy között testi lelki, ha az egyik fél kilép és egy 3. személlyel létesít testi kapcsolatot már nem beszélhetünk "tiszta" kapcsolatról függetlenül, h megengedte e vagy sem, előbb v utóbb problémát szül vagy nem de akkor ez egy elég extrém eset és nem beszélünk hagyományos kapcsolatról:) sztem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!