Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek egy ilyen lanyrol?
egy kapcsolat,csak akkor müködik jól,ha a "szabályokat" közösen találtákki és beistartják.
Én nem volnék túlboldog,ha a csajom összevissza csalna más lányokkal,ha volna egy fix csaja,mint én vagyok neki fix pasiként az elfogadhatóbb számomra.
Nos, hogy mit is gondolok...
Mivel én is biszexuális vagyok, így részben megértem. Igen, én is igénylem, kívánom néha hogy férfival legyek, mert nem ugyanaz, mint egy nővel.
Előző barátnőm engedékeny is volt (mivel ő is biszexuális), két feltétele volt a dolognak - mindketten mindig őszintén elmondjuk, mikor, kivel. Nem kell részletekbe menően, de tudjon róla a másik. A másik feltétel pedig, hogy a külső kalandok miatt nem szorul háttérbe a kapcsolatunk, tehát nem mondunk le miatta randit, stb.
És jól is mentek a dolgok, nem volt probléma. A szakítás fő oka a távolság volt kettőnk között, miután nekem el kellett költöznöm munka miatt, de ő nem tudott velem jönni, ő is munka miatt. Egy ideig próbálkoztunk a távkapcsolattal,de beláttuk, nem nekünk való.
Még mindig jóban vagyunk, és szeretjük egymást, de tudjuk nem lehet belőle semmi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!