Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Húzzál gumit, 2-t :)
Ki ne nyald, és azt is gondold meg, h a szájába rakod-e...
2015. jún. 9. 18:20
Én is hasonló kalandos múltban vettem részt, de mi mindig védekeztünk.
Mondjuk annyira régen nem volt, mert 15 évesen kezdtem ~19 évesen fejeztem be. Most 21 vagyok, és már stabil kapcsolatban élek.
Mondd meg neki bátran, hogy szívesen lefekszel vele, mert ma már kizárólag ennyire lehet őt használni, de először irány a vizsgálatokra, és csak akkor vagy hajlandó hozzányúlni, ha nincsen semmi nemi betegsége. :D
14/27 A kérdező kommentje:
Ha hozzá is nyúlnék akkor is csak gumival es átgondoltan. De nem tervezem. Undorodom tőle mióta ezt tudom.Ő tényleg csak arra jó. Csalódtam benne. Jó nagyot
Na, nők, heee, most már láthatjátok, ha sok pasival keféltek, megundorodnak tőletek a férfiak (akiknek komoly szándékai vannak). Mondjuk szerintem ezért is titkoljátok általában, hogy hány phaszt szoptatok...:D
Ja és nem kell azzal jönni, hogy a pasi meg miért feküdhet le sok nővel...nektek is ott a választás, nem kell olyat választani..ja de nálatok még az menő csávónak is számít, aki sok pinát a dákójára húzott...:D
2015. jún. 9. 18:31
16/27 A kérdező kommentje:
Annyit még Hozzáteszek,hogy ő kifejezetten büszkén újságolta,hogy mit művel,szerinte ez teljesen helyénvaló és ezt tartja most az élete céljának,hogy kiélje magát. A nemi betegségekre vagy a terhességre vonatkozó intelmeket csak kineveti,szerinte ez vele nem történhet meg mert "mindig kiveszik időben" és ő csak igényes pasikkal fekszik le akik nem lehetnek betegek (szerinte). Ha meg mégis becsúszna valami majd elmegy orvoshoz...
Gusztustalan vagy te, a válaszolók, mindenki. Hányingert keltők. Álszentek. Szexisták. Igazi fszfejek. Csak így tovább, csőgörények.
2015. jún. 9. 19:12
Én a #12-es vagyok, és én való életben sem titkolom hogy van hogy lefeküdtem ezzel azzal, barátom is tudja... de nem érdekli.. ő is több mint 10 csajjal volt már én is több mint 10 pasival.
2015. jún. 9. 19:15
2015. jún. 9. 19:25
"Látom nagyon egyöntetű a vélemény." Ez a különbség a vélemény, és közted. A vélemény egyöntetű, de azért ön egy tetű.
Mi a bánatnak kellett egy 14 éves csajt megdugni?
2015. jún. 9. 19:28
Kapcsolódó kérdések: