Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
16 éves. 1,5 éve vesztette el a szüzességét egy párkapcsolat keretein belül. Utána pár hónapig volt egy másik párkapcsolata,nyilván azzal a fiúval is szexelt. Amikor ez a kapcsolat is véget ért lefeküdt két sráccal is az ismeretségi köréből. Újabban pedig szórakozóhelyeken Frissen megismert srácokkal viteti haza magát és azokkal szexel védekezés nélkül,ilyen kalandból eddig 6 jött össze neki...

2015. jún. 9. 18:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Húzzál gumit, 2-t :)

Ki ne nyald, és azt is gondold meg, h a szájába rakod-e...

2015. jún. 9. 18:20
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

Én is hasonló kalandos múltban vettem részt, de mi mindig védekeztünk.

Mondjuk annyira régen nem volt, mert 15 évesen kezdtem ~19 évesen fejeztem be. Most 21 vagyok, és már stabil kapcsolatban élek.

13/27 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki bátran, hogy szívesen lefekszel vele, mert ma már kizárólag ennyire lehet őt használni, de először irány a vizsgálatokra, és csak akkor vagy hajlandó hozzányúlni, ha nincsen semmi nemi betegsége. :D
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha hozzá is nyúlnék akkor is csak gumival es átgondoltan. De nem tervezem. Undorodom tőle mióta ezt tudom.Ő tényleg csak arra jó. Csalódtam benne. Jó nagyot
2015. jún. 9. 18:22
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Na, nők, heee, most már láthatjátok, ha sok pasival keféltek, megundorodnak tőletek a férfiak (akiknek komoly szándékai vannak). Mondjuk szerintem ezért is titkoljátok általában, hogy hány phaszt szoptatok...:D

Ja és nem kell azzal jönni, hogy a pasi meg miért feküdhet le sok nővel...nektek is ott a választás, nem kell olyat választani..ja de nálatok még az menő csávónak is számít, aki sok pinát a dákójára húzott...:D

2015. jún. 9. 18:31
 16/27 A kérdező kommentje:
Annyit még Hozzáteszek,hogy ő kifejezetten büszkén újságolta,hogy mit művel,szerinte ez teljesen helyénvaló és ezt tartja most az élete céljának,hogy kiélje magát. A nemi betegségekre vagy a terhességre vonatkozó intelmeket csak kineveti,szerinte ez vele nem történhet meg mert "mindig kiveszik időben" és ő csak igényes pasikkal fekszik le akik nem lehetnek betegek (szerinte). Ha meg mégis becsúszna valami majd elmegy orvoshoz...
2015. jún. 9. 18:42
 17/27 anonim ***** válasza:
20%
Gusztustalan vagy te, a válaszolók, mindenki. Hányingert keltők. Álszentek. Szexisták. Igazi fszfejek. Csak így tovább, csőgörények.
2015. jún. 9. 19:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Én a #12-es vagyok, és én való életben sem titkolom hogy van hogy lefeküdtem ezzel azzal, barátom is tudja... de nem érdekli.. ő is több mint 10 csajjal volt már én is több mint 10 pasival.
2015. jún. 9. 19:15
 19/27 anonim ***** válasza:
#18 Kinek nem inge...
2015. jún. 9. 19:25
 20/27 anonim ***** válasza:
48%

"Látom nagyon egyöntetű a vélemény." Ez a különbség a vélemény, és közted. A vélemény egyöntetű, de azért ön egy tetű.

Mi a bánatnak kellett egy 14 éves csajt megdugni?

2015. jún. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!