Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ez az állítás: 'ha a szerelem tombol, akkor a szex is jó'?
Szerintem igaz. Volt olyan párom, aki nem volt egy nagy lepedőakrobata. Mégis ott és akkor imádtam vele lenni és nagyon élveztem az együttléteket, amikor szerelmes voltam. Mikor elmúlt a szerelem, utána jöttem rá, hogy pocsék volt szegény az ágyban. És pedig én nem vagyok az a csak szerelemből szexelős fajta, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam igazán szerelmes, de azt már nehezen, hogy hány kiváló szexpartnert találtam. Szóval a szerelem hiánya nem zárja ki a jó szexet, de minden esetben megszépíti azt, akkor is, ha igazából nem is jó....
25/N
Nem.
Ha a barátod hamar elélvez/10 centis farka van/nem szeret vagy akar nyalni például, máris kész a rossz szex. És akkor ezek még csak a legalapabb dolgok, amiket említettem.
Bocsi az offért, de...
#8: Azért a 10 centivel nincs semmi gond! Bele sem gondol a sok méret-orientált ember, hogy mennyire rásegítenek, hogy egyes emberek teljesen fölöslegesen, nyomorultul érezzék magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!