Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szexeltek a párotokkal egy héten?
3 éve vagyunk együtt. Régen se volt napi szintű szex, de atya ég... Minőségileg a legjobb! Mindketten sokat dolgozunk, örülünk a heti 2 alkalom belefér. Kocsival 15 percre lakik tőlem és nem értem, hogy miért nem lep meg "néha" hogy csak átugrik kettyenteni. Egy ideje már érzem, hogy keveslem a mennyiséget, lehet hogy be kéne fektetnem egy vibrátorra, párom mondta hogy még tetszene is neki. Kíváncsi vagyok hogy másnál is ennyire nehéz összehozni a dolgokat?
23/l
Hetente 3-szor tudunk találkozni szexre is, abból kétszer itt is alszik. Ha itt alszik akkor este kétszer és reggel még egyszer. Ha nem alszik itt akkor csak este. Ez olyan heti 7-10 alkalom összesen.
22/F, 19/L, 2 éve együtt
Együtt élünk, átlag heti 2 szex van. Kevés, de az az igazság, hogy sok választásom nincs. Régebben próbálkoztam, de nem sok sikerrel, alig akart felállni neki. Olyan is volt, hogy konkrétan elaludt közben. Szerintem ha az ágy közepén felállított rúdon pörögnék neki, egy keményebb nap után akkor se jönne össze.
Ellenben hétvégén, amikor kipiheni magát, a fél napot az ágyban töltjük :)
Mondhatni friss a kapcsolatunk ehhez képest (közeledünk az egy évhez), mi amikor találkozunk, általában együtt is alszunk, ez kb heti 3-4 nap. Ilyenkor kétszer szinte mindig szexelünk, ezen kívül pedig máshogy is kielégítjük egymást.
21L
Minden pentek este, aztan alvas es szombat reggeltol delig.
Ha szabadsagon vagyunk minden masodik este masfel ora.
33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!