Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szexeltek úgy a párotokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szexeltek úgy a párotokkal, ha neki nincs kedve?

Figyelt kérdés

Lehet vicces kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy ezt csak mi szoktuk, vagy más is. Szóval tegyük fel, hogy a párod tök fáradt, semmi kedve, de rád nagyon rád jött a ...hatnék.

Azt mondja, hogy jóvan tessék, csinálj, amit akarsz, csak most ő nem lesz túl kooperatív. És csak fekszik, aztán ha vége, elfordul és alszik, vagy valami.

Ilyenkor ti szexeltek vele? :D Persze nem ez az általános, csak mondjuk néha előfordul.

21L

2012. ápr. 14. 01:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Simán, és ez oda-vissza működik. Ez a passzív félnek sem rossz, és még mindig jobb, mint elvonulni és elintézni magunk :D

Mondjuk néha érdekes dolgok tudnak kisülni belőle, pl. egyszer elaludtam közben. :D Mondjuk hajnali háromkor csoda, hogy egyáltalán felébredtem. De állítólag olyan is volt, hogy nem is ébredtem fel...

2012. ápr. 14. 01:33
 2/9 anonim ***** válasza:
akkor hogy állt? ha elaludtál..vagy felsm ébredtél..ilyen nem létezik:)))
2012. ápr. 14. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerinted,ha nekem nem lenne kedvem hozzá,felállna?

És szerintem,ha a párod elfordul,miután szexeltetek,akkor egy bunkó!

2012. ápr. 14. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer úgy csináltuk hogy ő ott se volt, sőt, volt hogy mindketten aludtunk, és úgy toltuk.
2012. ápr. 14. 02:02
 5/9 anonim ***** válasza:
jót nevettem ezen a kérdésen:) nem túl kooperatív:D Sok örömöt nektek:) 20/F "magányos" agglegény:D
2012. ápr. 14. 02:15
 6/9 Beviz Elek ***** válasza:
A barátnőm nem hajlandó olyankor szexelni. Persze, meg is értem, ha tényleg nagyon fáradt, akkor aludjon. A gond, hogy ilyenkor nem ránthatok rá mellette... Nem értem, hogyha alszik akkor neki miért nem mindegy.
2012. ápr. 14. 02:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha nem túl általános (tehát többször kooperatív, mint nem :) ) akkor hajrá! :)

Ha meg már egyáltalán nem lesz kooperatív, akkor menekülj! Tapasztalat! 37N

2012. ápr. 24. 00:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy csak néha. :)
2012. ápr. 24. 00:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen elegendő ha semmi mást nem csinál, csak kiveri gyorsan és aztán összebújunk és alszunk. Egy ügyes lánynak az 3 perc, fogat mosni tovább tart. Cserébe én is kinyalom hulla fáradtan is, ennyi szerintem simán belefér.
2012. ápr. 24. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!