Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is szoktatok a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok a párotokkal úgy kötekedni, hogy közben néha csipkeditek és oda is vágtok, persze nem erősen?

Figyelt kérdés
az én párom szokta ezt csinálni, nem érti meg, hogy néha már fáj.. tegnap adtam neki egy pici pofont. ez már tényleg ennyire durva, mint amilyennek leírva tűnik?! én soha nem csinálom, néha ő kezdi. egyébként régóta tart a kapcsolat és erőszak/agresszió soha nem volt, ezt "poén"-nak vesszük, poén-szinten alkalmazzuk. de engem már zavar... én vagyok a lány.
2012. ápr. 12. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Párom rendszeresen bököd, nyálaz, csikiz, harap... mindezt azért, mert én elvileg "cukin" szenvedek, nem hisztisen, mint az összes csaj.

Fogalmam sincs mi az úristent csinálok másképp, de engem halálra irritál, ha fejbevágom, akkor se hagyja abba, csak dől a röhögéstől, hogy hihetetlenül cukiiii, meg minden.

Próbáltam másképp hisztizni, hátha az nem olyan, de csak röhögött...

21l

2012. ápr. 12. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk kötekedni ilyen módon, mert szeretjük egymást.

Mond meg neki, hogy neked ez már nem vicces, ez már túl sok.

2012. ápr. 12. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:

1: na, mi pont így vagyunk, ahogy írtad.:D és hiába, nem használ semmit, akármit csinálok.:S

2: próbáltam, de nem vesz komolyan.:S

2012. ápr. 12. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!