Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüliek! Mennyi idő után szexeltek az új párotokkal?
-.-
Csak úgy nagyjából.
Attól függ,milyen sűrűn találkozunk.
Ha van heti 3-4 tali minimum akkor olyan két hét.
Ha csak heti 1-2,akkor többet várnék.
Köszi! Felpontozlak titeket! :)
És még azt is aki ír még választ. :P
21 éves srác vagyok. Leírom a két legutóbbi alkalmat, amikor lánnyal voltam.
20 éves lány most januárban. Az első randinkon csókolóztunk, majd a második randink végén hazakísértem, felkéreckedtem hozzá és szexeltünk. Akkor ismerkedtünk meg előtte, tehát pl. az első randink volt a második találkozásunk az életben.
19 éves lány novemberben. Az első randinkon csókolóztunk, majd a negyedik randinkon feküdtünk le kb. 1 hét ismeretség után, amikor is meghívtam magamhoz vacsorára. Az első három randin azért sem fekhettünk le, mert nem is próbálkoztam a dologgal egyáltalán. Mindhárom csak beülős, sétálós randi volt. A negyedikon vacsorát főztünk, vacsoráztunk, megittunk egy üveg bort, aztán bementünk a szobámba és szexeltünk szinte egyből. Őt is előtte ismertem meg, tehát pl. az első randink volt a második találkozásunk az életben.
Köszi!
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!