Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik elvárják, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik elvárják, hogy a férfinak sportos esetleg izmos teste legyen, Ti mennyit sportoltok és foglalkoztok az étrendetekkel?

Figyelt kérdés
Illetve milyen a testalkatotok ?

2015. jún. 5. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én pasiként heti 4-szer 2 órát edzek plusz még kardiózok hozzá,odafigyelek az étkezésre.

És igen én is elvárom a nőtől a csinos,gazella testet :)

De amúgy tényleg nagyon sok olyan csaj volt akinek kellettem volna,viszont ő a seggét nem emelte volna fel,és kövér is volt,de elvráták és a lányok 90% igenis egyből ugrik ha izmos a srác.Tapasztalat.

2015. jún. 5. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell hogy kigyúrt legyen! Sőt engem jobban vonz a magas de vékony férfiak! Lényegében csak a pocakos maci féle ami nem jöhet szóba! Én heti háromszor járok edzeni.

18/l

2015. jún. 5. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:

6os válaszra: szerintem egy bizonyos határ felett igen is, a kövérség igénytelenség. Orvostanhallgatóként mondom, látom, hogy a népbetegségeknek mekkora nagy rizikófaktora a mozgásszegény életmód, és az egészségtelen táplálkozás.

van egy intervallum, nőknél és férfiaknál egyaránt, a kórosan sovány és az elhízott között, amin belül lehet érvényesíteni az egyéni ízlés különbözőségeit. Ezt egy átlag, keveset sportoló, nem túl izmos ember esetében a BMI index jól belövi. (nagyon félrevezető tud lenni egy átlagnál izmosabb, jó fizikumú ember esetén, mivel az izomtömeg nehezebb a zsírnál)

Én a párommal együtt edzek, konditeremben, és törekszem az egészséges táplalkozásra. (egyébként is oda kell figyelnem, mert hízékony típus vagyok). Mikor összejöttünk, még mindketten rosszabbul néztünk ki, mint most, így nem állítom, hogy "rá sem nézek a nem kisportolt pasikra". Viszont azóta sokat változtunk, és most már nem tudnám elképzelni az életem egy olyan férfival, aki nem törődik a sporttal és a megfelelő táplálkozással

2015. jún. 5. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:

13mas vagyok, az lemaradt, hogy mindkettőnknek kiszámolt étrendje van

20L

2015. jún. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!