Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik elvárják, hogy a férfinak sportos esetleg izmos teste legyen, Ti mennyit sportoltok és foglalkoztok az étrendetekkel?
Én nem várom el! Egy nap 2x fél órát!
Homokóra alakom van!
21\l
én mondjuk sportolni nem nagyon sportolok... ha a tánc beleszámít, akkor mégis sportolok :D
én amúgy szintén sokat foglalkozok a külsőmmel, néha eljárok kondiba is, de ritkán...
előnyben vannak nálam a sportos pasik, de nem kizáró ok, ha valaki nem sportos. Inkább legyen ápolt! :)
Nem kell sportosnak lennie csak igényesnek.
Egyébként foglalkozok magammal.
Engem az izmos,sportos férfiak vonzanak. Ezzel ellentétben én nem az izmosságra megyek,sokkal inkább arra,hogy szép feszes legyek mindenhol. Heti 5*1,5-2 órákat szoktam edzeni,ezen kívül a táplálkozásomra is teljesen odafigyelek.
Viszont ha van egy párom aki mondjuk kevésbé él egészségesen akkor nem szoktam rá erőltetni a saját szokásaimat,és elfogadom úgy ahogy van. Voltam már együtt kevésbé izmos,sportos fiúval is,de valahogy nem voltunk egy hullámhosszon így nem működött a dolog. A másik meg,hogy ügye mivel járok kondiba fent állt a folyamatos féltékenykedés,hogy más fiúkkal edzek.
Amúgy meg jogosnak tartom a kérdést,mert nekem is sok olyan barátnőm van akinél rendesen elvárás a kocka has,de ő a seggét nem emelné fel a kanapéről vagy enne napi egy táblánál kevesebb csokit.
19l
Egyetertek, hogy ha egy lany elvarja, hogy a pasinak kidolgozott, sportos teste legyen, akkor o is foglalkozzon magaval rendesen.
Nalam nem elvaras, de nyilvan elony ha egy sracnak szepen karbantartott teste van. Es pont ezert en is heti 6 napon kb 1 orat mozgok. Es meg jol is esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!