Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért akarják először análisan?
Még szüzek, de először máris a segglyukba akarják csapatni. Miért?
Azt megértem, hoyg a fiúknak ez tettszik, mert nekik jobb, mint a pina, meg alázhatnak, meg ilyenek, de a lányoknak ez mér jobb?
dr lecter te is az análmániás balfarkak közé tartozol, akik szerint minden nővel análisan kell közösülni, mert azt a nők élvezik, ha nem, hát ők nem is nők.
Az ilyen barmok takarodjanak a kérdésem alól.
A többieknek köszönöm a választ!
Kérdező utolsó sajat maga kérdésére adott sajàt valasz az igazi. Ő van egyedül a tudàs birtokában. Elolvastam a kérdést a válaszokat . Ok. Haladjunk tovább! Menjünk a dolgunkra. Aztán elolvastam kérdező utolsó 'válaszát".
Van egy stílusa. Ez igen. Análmániás ő szerinte egy válaszodó vagy nem is biztos hogy az , de aki nem az általa elvárt reakciót adja no az bal....f..a..sz is meg takarodjon is.Ez igen!! Nyilvanosan kérdez. Valaszt vár. Ez egy ilyen oldal. Erről szól. De takarodjon! A válaszadó no az hirtelen kérdező szerint fülit farkát behúzva hóna alá csapja elfut vele így eltünteti valaszát? Veleményét visszaszívja ,anulalja? Mert ? Mert választott vezérünk jelenleg a kérdező elzavarta? Hisz kerdés is sajat tulajdon, sajat felsegterület ? - birtoka? És igen is innen el kell takarodni? El is tudja zavarni ? Orban Viktor mellé szóvivőnek nem akarsz jelentkezni öcsi? Gőgös hatalmi arroganciában nem szenved a fényes elmejű vezérünknk se hiányt. Ö is megmondja mi a jó nekünk.Hogy kell élnünk. Mit kell gondolnunk és vezényszóra tapsolni is hozzzá. Ha azt mondja vasárnap templomba kell menni be is záratja a magán boltokat. Eljen a szólás és vélemény szabadság! Kérdésed után elvárt válaszokat szeretnél? Ha nem elvartakat kapsz el tudod e zavarni vagy erre irányuló probalkozas probalkozásba fullad ki igy magadról állítasz-e ki véleményt? Nagy kerdés egy kérdések oldalán ez , ugye? Zavar ha esetleg nem szajad íze szerintit kapsz? Lehetőséged lenne lelőnéd? Így meg csak elzavarod? Elzavarásnak egy nyilt kerések oldalán mekkora esélye van? Vitába soha nem szállsz? Indokolni gondolataid minek? Helette ha mást nem tudsz "takarodjon el"? Mekkora esélye van ennek egy nyilt kerdés felelek oldalon? Lehetőséged lenne akkor
lőnél? - de azt büntetik. Meg ugye neten keresztül lehetetlen ezért csak elzavarod? És tényleg úgy véled az aki neked nem megfelelő választ ad az hirtelen levizeli a bokájat és sirdogálva messze szalad ? Nem tied a gyakorikerdés oldal. Törölni se tudod a neked nem tetsző választ. Ergo tudod mit tehetsz ha zavarnak a valaszók? Nem teszed fel. Ilyen egyszerű. De elzavarast hogyan szeretnél eszközölni? Az ostoba c..ig..ány se erti meg ha zsebéből kiesett lakaskulcs miatt integetnek utana .
Olyan ostoba es alapból tamadásnak veli ha viszik utana és viszza akarják adni , hogy kest ragad es leszurja a jótevőjét is. Hisz ennyit ert a vilagból. Ilyen beszükült, el se tudja képzelni , hogy sajat beszükült gondolkodásán és eletvitelén túl létezik más világ is.Nem csak a sajatja.
Joe, tudom, hogy udvariatlanság, de nem olvastam végig a válaszod. Olyan, mint a te lelked: kusza, és értelme nincsen.
Ja... és te is általában a saját igazságodat egyetemes igazságként kezeled. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!