Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért akarják először análisan?
Még szüzek, de először máris a segglyukba akarják csapatni. Miért?
Azt megértem, hoyg a fiúknak ez tettszik, mert nekik jobb, mint a pina, meg alázhatnak, meg ilyenek, de a lányoknak ez mér jobb?
Félreértés, a fiúknak ez nem tetszik, csak érdekes. A nedves szűk puncinál a popsi nem jobb. De kellemesen tudja kiegészíteni az együttlétet és menzesz idején is kiváló alternatíva.
Az a lány aki inkább popsiba csinálja, valószínű nem akarja elveszíteni a szüzességét, de szexelne is. Más kérdés, hogy ezzel csak a fiúnak kedvez, mert a végbél alkalmatlan arra, hogy kielégülést hozzon. Persze, közben kézzel lehet játszani, stb. De ez akkor is a szememben egy megfelelési kényszer eredménye, hogy meg lehessen dugni, nehogy azt mondják rá, szűz kislány, meg nehogy ciki legyen, hogy ő nem kefél fűvel fával, de mégis a szüzességét nem adná akárkinek. Viszont az ilyen lány is olcsó ribizli, én az első adandó alkalommal hogy nem figyel úgy vágnám át a farkam punciba, hogy csak recsegne a szűzhártyája. :)
Jujjj!
Hogy mekkora az isten állatkertje!
A sok hülye barom hapsi, mind meg szeretne dugni minden kiscsajt, a végén pedig elvenni egy szüzet!
Igenis, ha lehetne rangsorolni, még egy segglyukat sem érdemelnétek!
Nem hogy egy puncit!
4-es, veled meg mi van? :D
Én is így vagyok vele, hogy attól, hogy ezt csinálják, még ugyanolyan ribik, mintha punciba csinálnák először. Szánalmas a felfogásuk.
Nicsak! Egy normális 16 éves!
Aztán azt a drága kis puncidat olyannak add majd oda, aki tényleg érdemes rá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!