Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, nektek menmyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek menmyire fontos hogy jól csinálja az orális szexet a nö?

Figyelt kérdés
Ha a párotok nem csinálná jól, akkor tartanátok csak azèrt egy szex kapcsolatot mellette, mert a másik nö profin csinálja?
2015. jún. 3. 23:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fontos, persze es orulok is hogy jol csinalja, de azert egy kapcsolat nem mulik rajta.
2015. jún. 4. 05:52
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon fontos hogy a szex kielégítő legyen!

Ebbe sajnos beletartozik a kiváló orális játék.

Ha minden jó de kell az orál, megoldás lehet a mellékfoglalkozású szerető!

Nagyon jó!

(de erkölcstelen)

/szarok rá/

2015. jún. 4. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem fontos.
2015. jún. 4. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Fontos. Ha nem csinálná jól akkor gyakoroltatnám vele többet.
2015. jún. 4. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:

NEm az lenne a legegyszerűbb, hogy elmondja neki a párja, hogy mit szeretne, hogy lenne neki a jobb?

Hát hiába... a férfiak többsége (nem az összes) a szolizott szilikonri bancokra bukik, akik azt a látszatot keltik, hogy már 97567654789 pasival voltak, és ez a férfiaknak szexi. Eddig nem tudtam miért, de mostanában kezdek rájönni, hogy azért, hogy még ennyire se kelljen a kommunikációs kultúrájukat nevelni. Csak dugják meg minden lyukát, legalább tűrje, de ne ellenkezzen, ezt már megtanulta a sok pasival előtte.

A másik tisztelete... érzelmek? Ilyen távol áll a legtöbb férfitól és sajnos ilyenekbe futunk bele a legtöbbször. Isten (ha van) áldja azokat a férfiakat, akiknek nem csak maszturbációra kell a nő!

NEkem volt olyan pasim, aki nem volt valami ügyes az orálban, de nem néztem le vagy ilyesmi... egyszerűen megmondtam neki, hogy lenne nekem jobb. Később fantasztikus volt vele. Ja! De nekem nem csak szexéhes barmok kellenek!

2015. jún. 6. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miért nem csinálja jól? Az én barátnőm is a kapcsolatunk elején alig vette a szájába a makkot inkább csak kézzel csinálta. Hónapok teltek el míg leszoktattam a kezezésről, kb. 2 év után élveztem először a szájába és még ettől is több időbe került míg foghattam a fejét és irányíthattam közben. Több év telt el míg eljutottunk a pettingtől a mélytorkos szopásig, minden jött magától nem erőltettem. És emiatt soha nem jutott eszembe egy másik nőhöz menni.
2015. jún. 11. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!