Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél férfi ejakuláció orgazmus nélkül? Mitől lehetett?
A feleségem orálisan kielégített, és el is élveztem, de nem volt orgazmusom. A végén kézzel fejezte be, nem szájjal. Mitől lehetett?
30f
elvileg a 2 együtt jár,legalábbis ffi-knél, majdhogynem szükségszerüen.
esetelg ha nem voltál maximális izgalmi állapotban akkor is volt csak elmaradt a "jó érzés".
Nekem is szokott lenni,ha gyorsak vagyunk,vagy valami rágja a lelekem,akkor csak egy lélktelen kefélés volt.
nálam akkor szokott/volt ilyen, amikor barátnőmmel csináljuk, és elérek a pontra, hogy épp ne menjek el. olyankor megállok, kis pihi után megint mehet ugyanúgy.
de ha nagyon picit később állok meg és próbálom visszatartani, de már tényleg csak nagyon kicsivel túlmentem a ponton, akkor volt az, hogy úgy mentem el, hogy nem éreztem jót(ami még furcsább, csak félig mentem el, fél tárat ürítettem ki, utána be tudtam fejezni rendesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!