Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem egy srácnak? Szerintetek meleg, csak jól álcázza? 18f
Figyelt kérdés
Nem szeretném,hogy tetszek neki,mert nekem nagyon ciki lenne,ugyanis a legjobb haverom haverja,így folyton velünk lóg!Folyton engem bámul,tudja,hogy jó vagyok kémiából,a haverom is jó,de mindig tőlem kér segítséget,ha ránézek,akkor zavarba jön és elfordítja a fejét és a múltkor olyat mondott,hogy hogy lehet az,hogy nincs barátnőm,amikor olyan szexi meg helyes vagyok!Cikinek tartom tőle ezt megkérdezni,sztem úgyis letagadná,mert tudja,hogy már volt pár barátnőm és hogy nem érdeklődöm a fiúk iránt,a másik meg,az,hogy sztem nem is vallaná be!Az is még a probléma,hogy a legjobba haverommal i kezd megromlani a kapcsolatom,mert hármasban szoktunk lógni és ha elhív valahova a haverom,akkor ő is jön velünk,de azt mégsem kérhetem,hogy ne jöjjön,így én keresek kifogásokat,hogy vmi miatt nem tudok menni,hogy elkerüljem,mert nekem ez roppant zavaró és ciki!Nem tudom,hogy hogyan kell egy ilyen szitut kezelni!#meleg #szex #homoszexualitás #orgazmus #maszturbálás #pénisz #sperma #orális szex #ejakuláció #heteroszexualitás
2013. dec. 6. 20:46
2/4 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy meleg. Egyszerűen őszinte. Azért te is tudod melyik srác helyes és melyik srác csúnya. Mondhatunk amit akarunk így van...
3/4 anonim válasza:
beszélj vele :) kettesben :D és figyeld...
4/4 anonim válasza:
De az édes kettes előtt betonozd be a segged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!