Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lánynak akinek kockás hasa van fel lehet vegyen hasközépig érő pólót? 19/L
Figyelt kérdés
Fiúk nektek bejönne ?2015. jún. 1. 19:39
1/21 anonim válasza:
Én nyáron szoktam felvenni ilyen pólókat,főleg ha nagyon meleg van. Annyira szoktam figyelni,hogy kevésbé forrónacival vegyem fel,miniszoknyával pedig sose.
Ha abban érzed jól magad vedd fel nyugodtan,na meg persze ha szeretnéd mutogatni a kockáidat :D
18l
2/21 anonim válasza:
Mivel külsőről van szó, ezért arra korlátozom a véleményem: ha formás, szép tested van, akkor a kockák nem számítanak. Nekem legalábbis.
3/21 A kérdező kommentje:
Kecses és formás testem van.
2015. jún. 1. 19:57
4/21 anonim válasza:
Akkor miért ne?
Valószínűleg nem látszol női izomagynak akkor, csak olyannak, aki karban tartja a testét. Szerintem jó ez :)
6/21 anonim válasza:
Ennyi idősen és ilyen alkattal simán, ha neked ez tetszik és kényelmes. Szóval olyan ruhákat vegyél fel, amiben jól érzed magad, ha ebben, akkor nyugodtan.
N
7/21 anonim válasza:
Hát inkább a kockák látsszanak, mint a hurkák. :D
8/21 anonim válasza:
Nem, mert szétcsiklandozom benne a hasikád.
9/21 anonim válasza:
Na ezt a kockás hasat abszolut nem tudom elhinni...
10/21 anonim válasza:
#9: akkor kérj tőle képet a hasáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!