Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Lányok menstruálás közben szex vagy maszti?Volt rá példa?
Kor?
2015. jún. 1. 18:29
1/16 anonim válasza:
Maszti. Akkor valamiért jobban kívánom.:D 16/L/szűz
4/16 anonim válasza:
Férfiként hozzászólnék h simán mehet a szex semmi undorító nincs benne sőt sokkal jobb szokott ilyenkor lenni és mintha a nők is kicsit jobban kívánnák, vadabbak lennének szóval imádom :D
5/16 anonim válasza:
szex :) a 2. nap után kívánom nagyon
8/16 anonim válasza:
szex nem. maszti mindig. nagyon kívánós vagyok olyankor.
18L
9/16 anonim válasza:
én szeretek szexelni is, de az utolsó barátom szerint ez undorító, szóval vele nem csináltam, akkor masztiztam általában :)
Előtte volt olyan pasim aki szintén nem szerette ilyenkor, de vele seggbe csináltuk akkor. :)
Amúgy érdekes, mert volt olyan pasim aki fürdés után, tamponnal még ilyenkor is simán nyalt.. :) akiről elsőnek beszéltem ő pl a vér látványától is rosszul volt.:)
10/16 anonim válasza:
4es valaszolonak latom van tapsztalata :) igen ilyenkor mi nok bevadulunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!