Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek így jó lenne a szex?
Jó, akkor leírom.
Imádom a szexet, imádom az orált adni/kapni, és igazából a rendes szexet is imádtam, úgy értem, ha belém hatolt a férfi, csak a volt barátom annyira... szóval vele sok problémám volt, és azóta egyenesen nyomasztónak találom a szexnek a gondolatát is. NEm vagyok aszexuális, mert vágyom rá, csak megvalósítani nem merem. Odáig már eljutottam, hogy az orált újra megszerettem. Viszont a behatolással még mindig problémáim vannak. Ezért kérdeztem, hogy van-e olyan férfi, akinek jó úgy is a szex, ha nincs tényleges... behatolás. Bocs a szóismétlésért.
Jóformán félek tőle. De az oráltól nem.
Írtam neked Privátot. Arra ha kérhetném válaszolj kérlek :)
Teljesen normális levelet írtam, nem vagyok gyilkos! :)
a volt barátod annyira... ...? még mindig nem tudtuk meg a lényeget :S
-durva volt? fájt neked? nem izgultál fel eléggé és kiszáradtál közben?
-sztem találsz majd valami normális hozzádillő pasit, aki türelmes, megértő lesz veled, és akkor újra belejöttök a dologba :)
Igen, valószínűleg egy olyan férfit kell találnom, aki türelmes velem, de mivel még túl nagy a félelem bennem, ezért még arra sem tudok gondolni, hogy valakit... odaengedjek.
Ja, és igen, jövőhéttől járok pszichológushoz. Ez a problémám már régóta tart, de még csak most mertem annyira nyitni, hogy egy szakemberrel beszéljek.
A problémámról többet nem szeretnék beszélni, a lényeg, hogy a volt barátomnak olyan elvei voltak, hogy a nőnek tilos élveznie a szexet. Én meg lelkileg túl gyenge és ostoba voltam ahhoz, hogy idejében lelépjek. :)
Köszönöm a megértő válaszokat! :)
Ha nem vagy tini akkor nagyon vakvágányon vagy mentalitásban. Nem azt kell megtalálni aki nem akar megdugni, hanem aki mindenáron meg akar és mellé van érzelmi intelligenciája. te kérnéd, hogy dugjon meg.
De hogy az eredeti kérdésre válaszoljak. Egy 30 nő tud úgy szopni, hogy fülem kettéáll (saját tapasztalat) én szeretem az orált oda vissza, de ha így ki lenne kötve, hogy dugás nincs akkor pár hétig bírnám. Ha tudnám, hogy miért nem, akkkor dolgoznék rajta. De egy idő után, ha nincs előrelépés akkor hagynám a dolgot.
Nyilván itt nem ez a megszokott válasz, mert itt egy punciért mindenki fejreállna
szerintem keress fel egy terapeutát, vagy pszichiátert. semmi gáz nincs ebben.
nekem is volt ilyen barátnőm, aki hasonló cipőben járt, mint te, de ő nem akart ezen változtatni, és végül ez is az oka volt annak, hogy nem működött a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!