Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek így jó lenne a szex?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök nem akarná konkrétan a behatolást, de leszopna titeket, amikro csak akarjátok. Az szerintetek mennyire működne? Úgy gondolom, a férfiak úgyis szeretik az orált, szóval ez nem lenne probléma, nem?2015. jún. 1. 11:58
1/31 anonim válasza:
hosszú távon kétlem mivel a férfiak szeretnek dominánsabbak lenni és ha te csinálod örökké akkor az egész (szó szerint) a te kezedben van :D Meg amit a kezdő nők leművelnek... elég siralmas néha :D
4/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő és szeretek szopni...
Ja, de azt elfelejtettem odaírni, hogy azért néha ő is kinyalhatna. Az gond?
2015. jún. 1. 12:05
5/31 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
6/31 anonim válasza:
Egy darabig tok jo ez igy de hosszu tavon nem hiszem hogy mokodne igy.
7/31 A kérdező kommentje:
Értem. De kinyalnátok néha a nőt?
Konkrétan miért hiányolnátok a behatolást? (mielőtt azt hinnétek, NEM kötözködni akarok, csak kérdezem, hogy "okosabb" legyek)
És nem tinilányról van szó... Más oka van annak, hogy csak orált akarok.
2015. jún. 1. 12:14
8/31 anonim válasza:
Nem rossz. De valami problémád van a punciddal?
9/31 A kérdező kommentje:
Nem, nincs probléma a puncimmal. Nem vagyok nemibeteg, a puncim illatos, szépséges babapunci. :D
Csak a kérdésre válaszoljatok, kérlek :)
2015. jún. 1. 12:19
10/31 anonim válasza:
Nagyon jó amikor leszopnak,de azért a punci jobb...sztem azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!